اصلا تو نوزادی هم شب خودشو خیس نمیکرد از سه سالش شد شروع شد تو ماه یا هر چند ماه یکی باری خیس میکرد خودشو تو خواب هر چی جلوتر میره و سنش بیشتر میشه بدتر میشه از چند ماه رسید به ماه و ده روز و هفته و الان سه شب که پشت سر هم خودشو خیس میکنه چیکار کنم دارم روانی میشم از ناراحتی با استرس میخوابم و بیدار میشم دیگه با خودم گفتم نکنه از سر ما باشه اتاقشم گرمه گریم گرفته از گرفتاری جدید تو روز خیلی دیر به دیر میره دسشویی و همش تو خودش نگه میدارد شبا همکه وای چه کار کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه بچه زیاد آب می خوره و دستشویی هم می ره دلیل بالا بودن قند خونه.قند قبل یا بعد از غذا بالاست.متاسفانه دکترها فقط قند قبل از غذا رو ملاک می دونن در حالیکه تجربه من می گه هر دو باعث مشکل می شن.یه چیزی باعث بالا رفتن قند خون کودک شما شده.معمولا داروها باعث می شن.احتمالا کمی هم وزن بالا رفته.فعلا شبها پوشک تنش کنید و دارو رو قطع کنید.