2777
2789
عنوان

دوست شوهرم دیشب بهش میگفت چرا از فامیل ما زن نگرفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 22 پست
يا ميگن خدا مادر بچه هاتو زياد كنه😵‍💫🥴

🤮🤮🤮🤮

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری 

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

قهر نکن

تلافی کن 

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بنظرم همون موقع که فهمیدی نباید از موضع ضعف برخورد میکردی باید سریع به شوهرت یاد میدادی میگفتی در جواب دوستش باید میگفت که چون دیدم خانواده خانومم بهترن ....

اینطوری به شوهرت نشون میدادی چقدر اعتماد بنفس داری و دفعه دیگه که کسی بهش همچین حرفی میزد ناخودآگاه جمله تو میومد تو ذهنش👌شاید در جواب نمیگفت ولی تو ذهنش حک میشد