2777
2789
عنوان

بچه های شما هم باهم خیلی دعوا میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 54 پست
سلام،پس من تنها نیستمدلیل سردرد من از دیشب،منم ۳تا دارم دوتا بزرگا ۱۰و۱۱سالشونه،کوچولو ۳سالشه،دیشب ک ...

سلام نه عزیزم تنها نیستی منم هستم 😂حالا کوچیکه ۸ ماهشه پس با اونم ماجرا داریم 😅😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بعد میدونی جالبیش چیه دخترم تا میتونه پسرم با مشت میزنه وسایلش پرت میکنه اون روز کاپشنش سفید بود پرت ...

آره عزیزم،بین خودمون بمونه دخترا آب زیر کاهن،منم دخترم یه جوری پسرمو حرص میده ما نبینیم،پسرم اما سیاست نداره عین خودمه بزنه هم جلو ما میزنه،بعد دخترم مظلوم نمایی میکنه،اما دستش برامون رو شده

دختر کوچولو هم خدای مظلوم نمایی

اما کاری که من کردم جواب گرفتم اینه دور شین از دعواشون اگه کتک کاری نمیکنن وبه هم دیگه آسیب نمیزنن

مثلاً دو روز پیش بزرگا دعوای لفظی داشتن تواتاق واگرم همو میزدن درحد روبازو زدن بود اومدن گلگی پیش من گفتم کار دارم بعدم رفتم حموم اما تحت نظر گرفتمشون نیم ساعت دعوا داشتن بعدم هرکدوم رفت پی کارشون،یه ربع بعدم داشتن اسم فامیل بازی میکردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نه عزیزم تنها نیستی منم هستم 😂حالا کوچیکه ۸ ماهشه پس با اونم ماجرا داریم 😅😅

کوچولو بزرگ شه دعا میکنی به این روزات ودعوای بزرگا

کوچولو بابزرگا دعواشون میشه قهر میکنه میره اتاق ،بابزرگا حرف میزنم ومیگم مراعات کنین کوچیکتر ونفهمه،کوچیکه از اتاق داد میزنه میگه نفهم اونان😂😂

حالا پسرای من از سال بعد هم مدرسه ای میشن کوچیکه کلاس اول بزرگه کلاس پنجم!انقد نگرانم میگم نکنه اونج ...

نگران نباش منم خواهرم دوتا پسر داره ۲سال فاصلشونه،توخونه همو میزنن،میکشن،خواهرم پیر شده از دستشون اما مدرسه میرم دقت میکنم هوای همو خیلی دارن،بزرگه همش حواصش به کوچیکه هست که سرویس سوار شه،نزننش،اذیتش نکنن،اما خودش خونه هربلایی سر هم درمیارن

عزیزم انشاالله خدا بهت یه گل دختر هم بده غصه نخور اونا خیلی بیشعور وبی رحم هستن از خدا نمیترسن واقعا ...

فدات عزیزم. ممنون برا دعای قشنگت  

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

کوچولو بزرگ شه دعا میکنی به این روزات ودعوای بزرگاکوچولو بابزرگا دعواشون میشه قهر میکنه میره اتاق ،ب ...

عزیزم 😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜