2777
2789
عنوان

عکس چت دوست پسرم و دیدم😭😭آشغال

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عادیشه کلا دختره رو خریدم اینو بپاد

وایی وایی وایی به خدا از وقتی دوستی عادی بین پسر و دختر اومد هیچ ارتباطی عادی پیش نمیره همه چی از ماتریکس خارجه به خدا

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

منم فدای انتقام اش از عشق قبلیش شدم:)

دوستمو میخواست

من نمیدونستم بینشون چی بوده بعد مدت ها که با من رل زده بود فهمیدم چتشونو دیدم و..:) اینکه فدای انتقام اون شدم منو خیلی سوزوند 

میدونست اون دوستمه و هرچی بامن خوب رفتار کنه و رابطمون خوب باشه به گوش اون (یعنی دوستم که عشق اکسم بود)میرسه برای همین باهام خوب رفتار می‌کرد و رابطه خوبی داشتیم و من اینو خیلی دیر فهمیدم و دلم آتیش گرفت من از دختره از هر لحاظ خیلی سرتر بودم

اوایل دیدم توی گوشیش اسم دوستم سیوه بعدش دیدم توی تلگرام کلی باهاش چت داره بعدش کم کم دوستاش زیر آب اش رو زدن پیشم بعدش رل خود دختره(دوستم) اومد بهم گفت همه چیو گفت بگو دور باشه ازش ولی هربار بهش میگفتم یطوری میپیچوند منم انقدر دوسش داشتم باورش میکردم

دوستم به بهونه چیز دیگه توی تلگرام بهم زنگ زد وصل کرد روی صفحه تلگرامش یعنی من صفحه گوشیشو توی تماس میدیدم رفت توی تلگرام توی پی ویش و تمام چت های قبلیشونو نشون داد:)))💔 هرچی به من می‌گفت قبلش به اون گفته بود

بعد هم با اسکرین شات های دیگش ضربه آخر رو بهم زدن

فقط میشه گفت بعد اون روز تموم شدم

الانم فکر کنم برای یکاری باهم ارتباط دارن حالا هردو سینگلن ممکنه باهم رل زده باشن بالاخره

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)