2777
2789
اگه جات بودم پس انداز میکردم به هرراهی شده که بعد بتونم با خیال راحت جدا شم موقع طلاقم همجا پخش کن و ...

همه میدونن چطوری همه گفتن بدقبول نکن مقصرخودمم فرصت دادم اومدالتماس کرد قول داد باخانوادم حرف زد

یع آشنای خانوم داریم شرایطش دقیقا مث شما بود ولی با تفاوت این ک بچع داشتن.خانونع از سر اجبار بچشو بر ...

من خداروشکربچه ندارم خیلی اسیب دیدم خیلی طوری ک حس میکنم نمیتونم دیگ سرپابشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یع آشنای خانوم داریم شرایطش دقیقا مث شما بود ولی با تفاوت این ک بچع داشتن.خانونع از سر اجبار بچشو بر ...

والا روستا بهتر از میدون جنگه . الان روستا ها اینترنت دارند وسایل حمل و نقل خوبه مث قدیم نیست که 

همه میدونن چطوری همه گفتن بدقبول نکن مقصرخودمم فرصت دادم اومدالتماس کرد قول داد باخانوادم حرف زد

🥲🙁🙁

خیلی ناراحت شدم عزیزم 

لطفا کاریو انجام بده که حالتو خوب میکنه 

مگه چن روز زنده ای 

مهمتر از خودت مگه هست؟

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

🥲🙁🙁خیلی ناراحت شدم عزیزم لطفا کاریو انجام بده که حالتو خوب میکنه مگه چن روز زنده ای مهمتر از خودت ...

ازاین میسوزم ی تنه جلوکل دنیا موندم ببین عاقبتمو چطورباهام رفتارمیکنه خانوادش چطورروش تاثیرگذاشتن چطورنخواست تغییرکنه

من خداروشکربچه ندارم خیلی اسیب دیدم خیلی طوری ک حس میکنم نمیتونم دیگ سرپابشم

سرپا میشی، توکلت ب خدا باشع

خعلی دوستت داشتع ک همین اوایل زندگیت ماهیت شوهرت و خانوادش واست رو شدع.

قدردان خدا باش و بهش تکیه کن.

سعی کن یع زندگی جدید برای خودت بسازی

آینده ای بساز ک گذشتت جلوش زانو بزنع😊

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
سرپا میشی، توکلت ب خدا باشعخعلی دوستت داشتع ک همین اوایل زندگیت ماهیت شوهرت و خانوادش واست رو شدع.قد ...

نمیدونید چ حالی دارم شب وروزم یکی خواب ندارم نمیتونم چیزی بخورم باورش سخته برام چرازندگیم این شر

بعد با این توضیحات هنوز گزینه برگشت و ادامه زندگی روی میزه؟

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

نمیدونید چ حالی دارم شب وروزم یکی خواب ندارم نمیتونم چیزی بخورم باورش سخته برام چرازندگیم این شر

میدونم آجی ولی باید قبول کنی و برای خودت ارزش قائل بشی

این آدم در حد تو نبود.

چقد مهر کردین؟

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
بعد با این توضیحات هنوز گزینه برگشت و ادامه زندگی روی میزه؟

دوست عزیزمن همه چیزو میدونم الانم عقدم فقط دارم ب یسری چیزافکرمیکنم چرا بامن اینکاروکرد چرابادروع اومدتوزندگیم من شوکه شدم حتما تجربشو ندارین ک درکم کنید اصلا سردرگمم کارم فقط گریه چرااین شد وضعیت زندگیم

میدونم آجی ولی باید قبول کنی و برای خودت ارزش قائل بشیاین آدم در حد تو نبود.چقد مهر کردین؟

114تا چندروز پیشم هی میگفت برودادگاه چون داداشش گفته جدابشین واقعاتوشوکم چکارکتم