2777
2789
عنوان

اینو فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد دوماه و بار ها گریه زاریش و دعوا باخانوادش باهاش خوب شدم نمیدونستم گرگه تو لباس بره

همیشه از سر احساسات ضربه میخورید ! 

گریه زاری و اشک تمساح ریختن رو همه بلد هستند 

این که واسه تو چیکار کرده مهمه 

این که چه بلایی سرش اومده 

آیا دروغ میگه آیا راست میگه تو اون شرایط به تو ربطی نداره

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
فهمینم دچار یه بیماری روانی با دوتا روانشناس حرف زدم گفتن فقط جونتو بردار و فرار کن😭😭زنگ میزنه گری ...

متاسفم عزیزم

قصدم سرزنش و خدانکرده ناراحت کردن تون نیست

ولی میخوام ببینم چقدر انتخاب آدم می تونه اشتباه باشه که انقدر زود متوجهش بشی؟

نامزدی و رفت و آمد نداشتید؟

متوجه نشده بودید یا بی توجه بودید به نشونه هاش؟

ازدواج سنتی بود یا نه؟

کاملا درسته

وقت کردی تاپیکام رو بخون 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
متاسفم عزیزمقصدم سرزنش و خدانکرده ناراحت کردن تون نیستولی میخوام ببینم چقدر انتخاب آدم می تونه اشتبا ...

ازدواجم سنتی بود فقط پیشنهاد میکنم حتی اگه شخص مورد نظرتون قبول نکرد هم قطعااااا برید مشاوره 

همه چیش خوب بود همه چی موجه و عالی خانوده عالی از روی ظاهر هم مشخص نیست 2 ماه آشنایی بود 1 ماه محرمیت بدون عقد بود بعد عقد کردیم اما تا بعد عقد خودشو نشون نداد

روانشناس گفت اینطور ادما تا بعذ عروسب هم نشون نمیدن شانس آوردی انقدر شدید یوده که بلافاصله بعد عقد خودشو نشون داده

به پسرا باید ذره ذره محبت کنی ! اونم بستکی به جایگاهی که داره اونم بعد از گذروندن پروسه سختی که اول ...

مثلا چیکار کرد بفهمیم دوستمون داره؟

والا الان دختره رو میگیرن و میگن نمیخواستیمش خدا به داد بقیش برسه.

مثلا چیکار کرد بفهمیم دوستمون داره؟والا الان دختره رو میگیرن و میگن نمیخواستیمش خدا به داد بقیش برسه ...

تو تاپیکام  یه سری توضیحات هست بخون !

این که دختره رو میگیرن میگن نمی‌خواستم 

طرف اصلا نمی‌دونسته داره چه غلطی می‌کنه و صرفا بخاطر رفع نیاز جنسی یا اصرار خونواده یا خامی یا هر چیزی ازدواج کرده و فهمیده چخبرع و ...ر

که این مورد اگر مشاور قبل از ازدواج چند جلسه می‌رفتند تا حدودی نسبتا بالایی مشاور می‌تونست این دختر رو راهنمایی کنه که اینجوری نشه 

نه

ولی درست میشه یکم اولش باهاش راه بیایی بعد رفتی سر زندگیت اعتمادش حلب میشه و عوض میشه اما دوسال زمان میبره اگر میتونی دو سال تحمل کنی بمون اگر ن هنوز زوده و تو دهنا نیافتادی ک فلانی ازدواج کرده جدا بشو و شناسنامه اتم عوض کن

ولی درست میشه یکم اولش باهاش راه بیایی بعد رفتی سر زندگیت اعتمادش حلب میشه و عوض میشه اما دوسال زمان ...

نه نمیشه چند تا روانشناس بهم گفتن جونتون بردار و فرار کن 

تو آشنا هم دیدیم این مشکل رو دارن و خیلی زندگی وحشتناکی دارن