2777
2789
عنوان

بچه تون تاحالا شاهد دعوای خیلی بدبودن 😔چیکارکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش خونه جدا بگیری کلا از این آدما دور بشید تو و بچت

شوهرم باما اینجورنیست اصلاااااا   اون دعواهم باخانوادش بود و دعوای مردونه 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

خانم یکی از اقوام دورمون مال یه شهری سمت کرمانه 

بگم چه شهری ممکنه کسی ناراحت بشه

بعد این خانمه یه بار خیلی اتفاقی در کیفشو باز کرد ما چاقو دیدیم تو کیفش بعد خندید گفت چاقو مثل ناموس ما....... ای هاست اسم اون شهر رو گفت

از وقتی این حرفو زده من اصلا اونجا نمیرم

شوهرم باما اینجورنیست اصلاااااا اون دعواهم باخانوادش بود و دعوای مردونه

مگه نمیگی جدا شدی

خب کلا خونه مستقل بگیر

اگه جدا هم نشدی لطفا لطفا با خانواده خودت و همسرت رفت و آمد نکن دیگه اصلا

اسی اون که قرار بود واسطه بشه برگردی

امروز میاد؟

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

همین که برات مهم و هست و نوبت روان شناس گرفت یعنی تو بهترین مادر دنیایی

تو اون دعواها تو مقصر نبودی ولی الان خوب و قشنگ داری مدیریت میکنی

خودت را سرزنش نکن تو بهترین کار را داری انجام میدی.آفرین بهت

فقط اگر شد همسرتم یه روان شناس بره بد نیس

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
فقط شوهرم و داداشم اینجورن دیگه هیچکسسسس و نداریم داداشمم فقط عمین یکی متولد۸۶ اینجوره مامانم اینجو ...

متاسفانه اولین و مهم ترین الگوهای پسرتون پدرش و داییش اینطور هستن. پسر معمولا به داییش میره. همون زیر نظر یه روانشناس خوب بزرگ بشه بهتره. 

البته ما هممون الگوهای رفتاری بدی داخل خونواده هامون داریم که بعضی هاش پنهانه و خیلی بده. حالا شما الگوهایی دارن که واضحه. هر خانواده ای آسیب هایی داره 

همین که برات مهم و هست و نوبت روان شناس گرفت یعنی تو بهترین مادر دنیاییتو اون دعواها تو مقصر نبودی و ...

همسرم اون شب مست بود و تحت فشار خیلی شدید پدرشوهرم اومد خونه ی ما و درگیر شدن  پدرشوهرم بش گفت چرا الکل مصرف میکنی و  اونم بخا‌طر کینه های قبلیش ازخانوادش پاشد هم اونازد و هم خودش و وگرنه باوجود تمام بدیهااااااش وکارای زشتش اصلا روی من و بچه ها کتک کاری یا جاقو کشی یا هیجی نبود حتی مست بود خونه نمیومد خونه دوستاش میموند خوب میشد میومد  یا واسه خواب میومد  منم جوری بحث میکردم ک درحد لفظ اونم بدون داد  بمونه ب کتک کاری نکشه البته اهل کتک کاری هم نبودیم  ینی من سر ب سرش نمیزاشتم  اگه میزاشتم شایدم بود ... کتکاریاش با خانواده اش بود فقط اونم سر مسائل حدی  ک یکیش توخونه مابود و بچه دید 😭😭😭 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

متاسفانه اولین و مهم ترین الگوهای پسرتون پدرش و داییش اینطور هستن. پسر معمولا به داییش میره. همون زی ...

بره گمشه داییش من برگردم خونه خودم بچه رو اصلا نمیارم اینجا ک .... دایی هم ما نمیبینیم اصلا خونه نمیاد  دیشبم تلفنی با بابام دعواش شد  یدفعه در و باز کرد با چاقو اومد تو و حمله کرد  من اصن نمیدونستم دعوا شده  من تواتاق بچه دومی و داشتم میخوابوندم دیر فهمیدم ... اگه میدونستم دعواشون شده اصلا بچه رو نمیزاشتم بره ازاتاق بیرون

اسی اون که قرار بود واسطه بشه برگردیامروز میاد؟

نمیدونم تروخدا دعاکن بیاد ... 

2810