2777
2789
عنوان

بعد بگید چرا از آدما متنفری

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 57 پست
پارتی داشته باشی مثلا فلان اداره میخواد ساختمان احداث کنه خب طبیعیه این اداره میره سراغ پروژه پسرعمو ...

اها پروژه های دولتی 

ماهم پارتی نداریم😂

بعد مهاجرت چطور علاقه نداشتین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم همه اینا عالین ولی ممکنه پنجاه ساله بشی ودلت همسروفرزندبخواد واقعا چه اشکال داره ازدواج وکار ...

طبیعیه که آدم همیشه چیزی رو بخواد که دیگران دارن و اون نداره اما عقل آدم سبک سنگین میکنه ببینه بابت اون چیز چه بهایی لازمه بپردازه یا باید می‌پرداخت  کسی که شوهر نداره فقط شوهر نداره  اما کسی که شوهر داره هم شوهر داره هم کلی مسولیت اونها که ازدواج نمیکنن دنبال ی زندگی بی درد سر هستن بدون مسولیتها و دغدغه های بعد ازدواج    بچه هم همینه  میشه حس مادری رو با ی بچه  دیگه تجربه کرد اگه فامیل نشد ی بچه بی سرپرست  مهم اینه که چه ازدواج چه زندگی مجردی  به انسان حس اعتماد به نفس و شادی بده 

اها پروژه های دولتی ماهم پارتی نداریم😂بعد مهاجرت چطور علاقه نداشتین

مهاجرت دوست نداشتم چون ایرانو نمیتونم ترک کنم🥺میرمو میام قطر و عربستان پروژه داشتم. اتفاقا همین پارسال برای قرداد رفتم قطر واسه شهر لوسیل . قردادو بستیم دیگه زیاد میرمو میام قطر. ولی عربشتان فقط ۱ بار رفتم ی پروژه ساده بود زیاد بزرگ نبود یه اپارتمان اداری بود

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

منظور من این نیست ک ازدواج خوب یا بدهازدواج ب موقع و با ادم خوب خیلی هم خوبهولی وقتی بنا ب هر دلیلی ...

حالا بعضیا توسن پایین مثلا زیر سی سال کلی خواستگار خوب دارن که فقط بخاطر مشکل جزیی مثلا قدکوتاه دماغ بزرگ کچل بودن مدرک تحصیلی پایینتر رد کردن بعد وقتی رفتن بالای سی وهشت نه یا چهل سال تازه میرن پیش دعانویس و بخت باز کن و چله برمیدارن که خواستگار نداریم یه جورایی انگارمغرور میشن به خودشون هی فرصتای خوبو هدر میدن .بعدم هی میگن توروخدا دعاکنید شوهر گیرم بیاد و دارم فرصت مادرشدن رو از دست میدم بنظرم اگر خواستگار خوب و ایده ال وجودداره برادختر نباید از روی غرور وسرکشی ردش کنه به امید خواستگارای بعدی

حالا بعضیا توسن پایین مثلا زیر سی سال کلی خواستگار خوب دارن که فقط بخاطر مشکل جزیی مثلا قدکوتاه دماغ ...

چرا صد درصد

ولی خوب الان اون دخترم خودش فهمیده ک موقعیتهای خوبو الکی ازدست داده

و بعضیا بازم ازدست میدن

و این اشتباهه

ولی خوب بازم ضررش ب خودشون برمیگرده

بقبه میتونن دلسوزانه بگن این و رد نکن بگیر 

ولی همونم تو دوره الان نمیشه ب کسی توصیه کرد

چون با کوچکترین خطایی ادمهای سخت پسند میتوپن ک تو گفتی بگیر

وقتی رد کرده و حالا خودشم میدونه ک اشتباه کرده دیگه سرکوفت فایده نداره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

اسی بختیاریا کلا خیلی دختر مجردزیاده خوب ببخشید همه دخترا از جمله خودم خیلی خوشگل نیستن که خواستگار عالی بیاد ازدواج نمیکنن و تقریبا تا سن بالا زیاد هست و هی میگن ما رو معرفی کن به کسی خوب وقتی الکی رد میکنین چرا باید معرفی کنه 

اسی بختیاریا کلا خیلی دختر مجردزیاده خوب ببخشید همه دخترا از جمله خودم خیلی خوشگل نیستن که خواستگار ...

ببین عزیز من دلیل ازدواج نکردن یا رد کردن خواستگار فقط به خود دختر مربوطه

ولی کسی حق سرکوفت زدن نداره 

که مثل این خانوم بگه کم عقل

یا بگه دختر یا باید ازدواج کنه یا درس بخونه

هر کسی مختاره زندگی خودشو پیش ببره

مگه ما خداییم که بگیم تو چی کار کن چی کار نکن

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

ببین عزیز من دلیل ازدواج نکردن یا رد کردن خواستگار فقط به خود دختر مربوطهولی کسی حق سرکوفت زدن نداره ...

هر کسی هر حرفی میزنه در دروازه رو میشه بست دهن مردم رو نه تو هر موقعیتی میان نظرمیدن خودمونم ناخواسته ممکنه اینکارو کنیم پس ناراحت نشو به یه سنی که رسیدی میگی اره همونی که گفتی درسته خودمم 4 تا میزارم روش 

ببین عزیز من دلیل ازدواج نکردن یا رد کردن خواستگار فقط به خود دختر مربوطهولی کسی حق سرکوفت زدن نداره ...

اسی اینو گفتی یاد خدابیامرز مادر دوستم افتادم موقعی که دخترشو اورد دانشگاه تو خوابگاه به همه گفت دخترایی که شوهر پیدا نمیکنن و قیافشون هم خوب نیست میان دانشگاه خیلی ناراحت شدیم تا چند روز پکر بودیم درصورتیکه دختر خودش فوق العاده خوشگل بود مادره بعدا فوت کرد ومنم بخشیدمش به بی عقلیش ولی حرفش یادمه