2777
2789
ی بار مشاوره رفتم گفت خانواده شوهرت شهرتو از کودکی با احساس گناه و عذاب وجدان بار اوردن و این خیلی ...

چ عذاب وجدان یا احساس گناهی.الان شوهر شما صاحبزن و بچست.شما ببخشید البته یکم کوتاهی کردین

اقا هستم . راننده پروفایلم
مقصر خود شمایید.باید الویتش رو تغییر بدید

چطوری تغییر بدم من ب شوهرم میگم مثلا  وام بگیر این کار کن میگه ندارم بعد دادادشش میخواد ماشینشو عوض کنه میره براش وام میگیره میگه داداشم بهترین ماشین باید سوار بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی بار مشاوره رفتم گفت خانواده شوهرت شهرتو از کودکی با احساس گناه و عذاب وجدان بار اوردن و این خیلی ...

دقیقا به شوهر منم همین رو گفت مشاور

خانواده اش نمیدونن چه آسیبی به بچشون زدن،و بچشون چه گندی به زندگیش میزنه

حس میکنم هیچ زنی مشکلات منو نداره

ببخشید الان دیدم گفتی هیچ زنی مشکل منو نداره،من اشتباه متوجه شدم ،فکرکردم میگی هیچ کسی نیس که مشکل نداشته باشه.کاملا داری اشتباه میکنی.

اگه موضوع خیانت نیس همه چیز درست شدنیه.

کسی رو میشناسم که همسرش بهش خیانت کرد،زن صیغه کرد ،یه بچه هم ازش داره ،اول که فهمید تصمیم گرفت جدا بشه ،ولی بعد پشیمون شد و پای زندگیش وایساد.شوهرش از زنده جدا شد ،برگشتن ب زندگی سابق ،هر چند این وسط فقط بچه بی گناه اومد.

چ عذاب وجدان یا احساس گناهی.الان شوهر شما صاحبزن و بچست.شما ببخشید البته یکم کوتاهی کردین

از کودکی بهش میگفتن تو باید این کارو‌کنی اون کارو کنی و چون پسر اخری هست از مادرمون نگه داری کنی انگار اگه خانوداش از دستش ناراحت بشن احساس گناه داره

ببخشید الان دیدم گفتی هیچ زنی مشکل منو نداره،من اشتباه متوجه شدم ،فکرکردم میگی هیچ کسی نیس که مشکل ن ...

چ ارزشی داره این زندگی این خانم دسگه همیشه با بی اعتمادی زندگی میکنم ته دلش ی جای زخمه فقط ب خاطر بچش ادامه میده 

دوست منم دقیقا مشکل شما رو داشت ،شش سال بالای خونه مادر شوهر بود و هرروز یه داستانی با مادرشوهر داشت.شوهرش ب شدت وابسته خانوادش بود و هفته ای یه بار خواهرم ناراحت و گریون بود ،کم کم هر دفعه با ناراحتی شوخی چه جوری که بود ب شوهرش اعلام کرد که بودنمون اینجا فقط داره باعث دلخوری بین من و خانوادت میشه ومقصرش هم تویی .و من چون خانوادتو دوست دارم دلم نمی‌خاد بیشتر از این رابطمون باهاشون خراب شه.ب جز دوسال اول زندگی ،همیشه خواهرم ناراحت این موضوع بود.ولی بالاخره موفق شد الان بعد از اون همه یه هفته هست که داره می‌ره خونه ای که اجاره کرده 

چ ارزشی داره این زندگی این خانم دسگه همیشه با بی اعتمادی زندگی میکنم ته دلش ی جای زخمه فقط ب خاطر بچ ...

متوجه نشدید اون خانومی که صیغه کرده بچه داره ،خودشون هنوز بچه ندارن.درسته حرفاتون ولی میخام بگم هر چیزی یه راهی داره ،نهایتا تهش جدا شدن هس نه خودکشی