2777
2789

خانم های متاهل شاغل و خانه دار 

تو زندگی مشترک تون چقدر از پول همسرتون خرج میکنید؟ بنظرتون راه اومدن با همسر تو مخارج زندگی باعث میشه مردها بد عادت بشن؟

کمک کن ولی نه همیشه که بشه وظیفه 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانه دارم

کارتش تو خونه است 

هممون استفاده میکنیم

ولی کاش شاغل بودم

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

هرچقدرم در اختیارم بزاره اهل خرج بیخود نیستم کلا هردو اهل حساب و کتابیم.اگه در موردش این فکرو میکردم اصلا باهاشازدواج نمیکردم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

من چیزایی که نیاز دارمو میخرم 

برام پول میریزه هروقت تموم شد بهش میگم مجدد واریز میکنه 

اما درکش میکنم چون خیلی قسط داره

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

خب مونده ب درامد و اینا ب نیازها بستگی داره مثلا من امسال لباس زیاد نخریدم برا همسر خریدیم اون کم داشت 

ن اصلا مونده ب همسسرت ک چجوریه ولی خب زندگی مشترکه باید در دو طرف هم رعایت شه 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
پس خودش میره بیرون با چی کارت میکشه؟

وا خواهر الان هر خونه ای هزارتا کارت بی پول توشه

دو تومن انتقال میده تو یه کارت دیگه همون رو میزاره جیبش

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

کارت حقوقش که خونس یه کارت دیگه داره به اون انتقال میده برای کارای خودش 

در کل اگه خیلی خرج نداشته باشیم چند ماه جمع میکنم حقوقشو یچیزی میخرم برای پس انداز حقوق خودمم که برای خودم یا هدیه گرفتن 

ولی اگه نیاز داشته باشه یا یه ماه کم بیاریم هر چقدر از حقوقم لازم باشه میدم 

کلا بستگی به خرج و قسط و اینا داره ولی پول من و اون نداریم