2777
2789
عنوان

شوهر بی محبت

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 28 پست
خب همون روز اول با ۲ تومن مرغ و گوشت بگیر با فاکتور بیار بزار جلوش بگو تموم شد میوه و تربار و مغزیجا ...

نه مرغ اینا رو خودش می کیره برنج حبوبات شامپو اینا 

این دو تومن خرج رفت و امد و دکار و سیب زمینی پیاز و گوجه و لباس و خوراکی بچه و کاردستی مدرسه و همه اینا هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مریضی حساس شدی وجرنه بجای اینکه بگی سوپ بخر میتونستی بگی زودتر بیا یه سوپ برام بزار بپزه ،بعد ک ...

شماقوی هستیدگلم همه مثل شمانیستن بنیه بدنی ادماباهم فرق داره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
نمی خره دیگه مهم اینه

یعنی هیچ وقت ازادی نداره ؟ پس خریداباقیمت بذارجلوش ببینه با2تومن تره بارنمیشه خرید بگوبیشتربده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
شماقوی هستیدگلم همه مثل شمانیستن بنیه بدنی ادماباهم فرق داره

درسته اینو قبول دارم بدنها با هم فرق. داره اما واقعا نمیتونم درک کنم کسی رو ک سرماخورده بشینه یه گوشه ناله کنه چون اگر سردرد داره ک ناله کردن سردردش بیشتر میکنه بهتر اینه ساکت بره زیر یه پتو خودش کرم نگه داره یا پاشع یه لیوان چای داغ بخوره اول صبح آروم بشه ن اینکه با آی اوی هم صبح خودش گند بزنه و هم اطرافیانش از خودش فراری کنه

نه مرغ اینا رو خودش می کیره برنج حبوبات شامپو اینا این دو تومن خرج رفت و امد و دکار و سیب زمینی پیاز ...

عزیزم نزدیکش شو تا ویروست بره بدنش وقتی سرما خورد محل سگ بهش ندی هااااا..این مردا شعور ندارن نمونه شوهر خودم

مقصر خودتی مریض شد محلش نده بگو برو دکتر ادا در نیار و اینجور حرفا سوپ و اینام تعطیل .‌ غذای روز مره ...

دقیقا بهترین کاره ن اینکه بشینی جلوش آی اوی کنی اونم فرار میکنه میره از خونه دیگع

درسته اینو قبول دارم بدنها با هم فرق. داره اما واقعا نمیتونم درک کنم کسی رو ک سرماخورده بشینه یه گوش ...

بعضیااینجورین من ناله نمیکنم امامهمان عزیزی داشتم تاخودصبح ناله کرد یعنی خواب بوداماتوهرتکون ناله میکرد باخودم گفتم چه نازک ونارنجی  اما یکروزکلیه دردشدم ازته دلم دادمیزدم یعنی تواورژانس طوری دادمیزدم که دکترانمیتونستن آرومم کنن اونجافهمیدم توان هربدن براتحمل دردچقدره

بعضیااینجورین من ناله نمیکنم امامهمان عزیزی داشتم تاخودصبح ناله کرد یعنی خواب بوداماتوهرتکون ناله می ...

کلیه درد سخته واقعا چون همسرم داشت دفع مسکرد سنگ کلیه اش رو ب معنی واقعی زمین چنگ میزد البته بودن صدا اما رنگش سیاه شده بود و دور خونه میدویید ،دیوار مشت میزد🥹

کلیه درد سخته واقعا چون همسرم داشت دفع مسکرد سنگ کلیه اش رو ب معنی واقعی زمین چنگ میزد البته بودن صد ...

خدانصیب کسی نکنه