2777
2789

اتفاقا نشونه اینه ارزشمند ترین چیزی که داره جون شماست

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

اتفاقا نشونه اینه ارزشمند ترین چیزی که داره جون شماست

من هرروز به فکر شمام خیلیم برات ناراحتم،رفتار شوهرت بهترنشده؟بچه تو شکمتو دوست داشته باش خدا قهرش میگیره،یه روزی عذاب وژدان بیچارت میکنه،حال خودت بهتره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هرروز به فکر شمام خیلیم برات ناراحتم،رفتار شوهرت بهترنشده؟بچه تو شکمتو دوست داشته باش خدا قهرش می ...

خاصیت ادم همینه با همه چیز کنار میاد نمیتونم بگم دوسش دارم و منتظر اومدنشم ولی وجودشو قبول کردم ،سعی میکنم نبینمش دورادور صدای بد و بیراهاشو میشنوم 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

خاصیت ادم همینه با همه چیز کنار میاد نمیتونم بگم دوسش دارم و منتظر اومدنشم ولی وجودشو قبول کردم ،سعی ...

الهی زینت زندگیت بشه،به جایی برسه که همه بهش افتخارکنید،اما تو مادری،اون مگه خواست به دنیا بود؟به نظر حقشه بابا مامانش از الان دوسش نداشته باشن،با باباش کاری ندارم اما تو مادری جزتو کسیو نداره تنها پناهش تو،لطفا دوستش داشته باش،اگه دوسش نداری،اصلا به دنیا آوردی من حاضرم رو تخم چشمام بزرگش کنم براش مادری کنم

الهی زینت زندگیت بشه،به جایی برسه که همه بهش افتخارکنید،اما تو مادری،اون مگه خواست به دنیا بود؟به نظ ...

مطمئنم زینت زندگیم نمیشه که باعث بدبختی خودش و من میشه تنها ارزوم اینه که دنیا نیاد ولی اگه خواست خدا بود که دنیا بیاد هیچ وقت این کارو نمیکنم کدوم مادری بچشو میده به کسی

مطمئنم زینت زندگیم نمیشه که باعث بدبختی خودش و من میشه تنها ارزوم اینه که دنیا نیاد ولی اگه خواست خد ...

منم گاهی میگم کاش بچه دار نمی شدم ولی واقعا شنیدن از کس دیگه عمق زشتی رو ه آدم نشون میده

منم گاهی میگم کاش بچه دار نمی شدم ولی واقعا شنیدن از کس دیگه عمق زشتی رو ه آدم نشون میده

امیدوارم هیچ کس به جایی نرسه که برا بچش مرگ و قشنگ تر از زندگی ببینه 

نمیتونم قضاوتت کنم اما ازخدا میخوام زندگیت پرازنور وآرامش وخوشبختی بشه

ممنون عزیزم از من گذشت دیگه خوشبختی رو تو عاقبت بخیری دخترم میبینم