2777
2789

این مربی واقعا وحشیه.. همه اش جیغ و داد و غر میزنه..

واقعا اصلا نمیخام برم کلاس پیشش...واقعا سردرد میگیرم..چکار کنممممممممم...اصلا عذاب میکشم خودش و صداشو میشنوم

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 دانش آموخته مدیتیشن و ذهن آگاهی☘️✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیلش چی بود که عوض نکرد؟ حق نداره اینکارو بکنه.اگر فعلا پره

بگو منتظر میمونم تا وقت ازاد پیدا کنن

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

منم چنین تجربه ای داشتم اون موقع 

یه مرد مسن بود که وقتی من اشتباه میکردم خودشو کتک می‌زد 😂😂😂 حالم ازش بهم میخورد فقط بهم استرس میداد ولی من رفتم گفتم اگه عوض نکنی دیگه نمیام که عوض کردن

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...
منم چنین تجربه ای داشتم اون موقع یه مرد مسن بود که وقتی من اشتباه میکردم خودشو کتک می‌زد 😂😂😂 حالم ...

واااای🤣🤣

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
چرا؟؟؟ بروپیش مدیرآمدزشگاه بگوپول میدم مثل آدم آموزش بده نه عین سگ پاچموبگیره

بخدا وحشیه خیلی زده شدم از رانندگی...خیلی داد و تحقیر میکنه

دلیلش چی بود که عوض نکرد؟ حق نداره اینکارو بکنه.اگر فعلا پرهبگو منتظر میمونم تا وقت ازاد پیدا کنن

الان دوباره زنگ بزنم؟؟ تو نمیدونی وقتی فرمون رو اشتباه گرفتم ک چ حرکات جلفت و دادی انجام داد واقعا اصلا دیگ رغبت نمیکنم پیش ابن بشینم دیگ چ برسه رانندگی یاد بگیرم

منم چنین تجربه ای داشتم اون موقع یه مرد مسن بود که وقتی من اشتباه میکردم خودشو کتک می‌زد 😂😂😂 حالم ...

تو عوض کردی خوب شد؟

2810