2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیب زمینی پیاز فلفل دلمه قارچبعضیام سویا میزنن که من از طعم اونم خوشم نمیادلوبیا پلو هم پیاز هویج لو ...

من تو لوبیا پلو هویچ نمیزنم گوشت چرخ و لوبیا سبز و رب و ادویه و پیاز

تو ماکارونی هم پیاز و گوشت و رب ادویه...فلفل دلمه و قارچ دوست ندارم توش

😁

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
اگه تهرانید تره بار مرکزی ومیدان بهمن گوشت تازه گوسفندی میارن کیلو ۳۳۰ هم رون هم سردست وراسته

اون گوشت یخ زده هستش که یخشو آب میکنن به اسم گوشت گرم میدن دست مردم... 

تو شهر ما هم یه فروشگاه هست از این گوشتا میاره...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اون گوشت یخ زده هستش که یخشو آب میکنن به اسم گوشت گرم میدن دست مردم... تو شهر ما هم یه فروشگاه هست ا ...

نه گوشت تازه است من خودم گرفتم البته خیلی شلوغه دوساعته تمومه باید اسم بنویسی  یخی هم جدا هست میفروشن.. گوشت راسته گوساله هم تازه میارن۳۲۰

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
بی انصافها

بالاخره آدم یه بار بگیره متوجه میشه دیگه... 

گوسفندی و گوساله زیر 650 نیست... 

وقتی یه جا میاد با نصف قیمت میده یه جای کار میلنگه... 

به قول اینا گوشت تنظیم بازاره... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من تو لوبیا پلو هویچ نمیزنم گوشت چرخ و لوبیا سبز و رب و ادویه و پیازتو ماکارونی هم پیاز و گوشت و رب ...

من بعد از اینکه رفتم دانشگاه فهمیدم بقیه تو ماکارونی و لوبیاپلو گوشت میزنن  

تازه بعدشم فهمیدم فقط ما کتلت و کوکورو با برنج میخوریم

دوره ما دهه شصتیا کلیپ آشپزی و... نبود جای دیگه ببینیم تهش کتاب آشپزی بود که همشون خارجی بودن

هعی هعی خدا رحم کمه به معده هامون چی قرارع بکشن از این به بعد 😳😳

من ک هر روز نیم کیلو گوشت راسته گوسفند کباب میکنم میخورم 😎😎

مثلا الکیا مث اونایی ک هر تایپیک میزنی میان میگن ماهم داریم  دارم کلاس میزارم وگرنه مرغم ب زور پیدا میکنیم ما 🤣🤣🤣🫠🫠

من ک هر روز نیم کیلو گوشت راسته گوسفند کباب میکنم میخورم 😎😎مثلا الکیا مث اونایی ک هر تایپیک میزنی ...

خدارحم کنه فقط دلم میسوزه به آینده هامون چی قراره بسرمون بیاد با این اوضاع 

من این ماه حقوق دادن رفتم خرید ماهیانه کنم گوشت گوسفندی و ک خط زدم رفتم سراغ مرغ دیدم اونم نمیتونم بخرم باورت میشه یه مرغ کوچک گرفتم ک زیر۱ کیلوبود فروشنده گفت برای شکم پرمیخوای روم نشد بگم ن گفتم آره اومدم خونه کبابی ریزش کردم برای داخل خوروش