2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر هشت کیلو چرخ کرده داشته باشین تا چند وقت مصرف میشه تو خانواده تون؟طبق روتین در کنار مرغ و گوشت ت ...

6 7 ماه فک کنم ولی من هيچوقت نمیخرم شوهرم خوشش نمیاد چون ولی خودم دوستدارم 

پس ماکارونی کباب تابه ای لوبیا پلو و....نمیخورین؟

من از اول با وجود اخ و پیف کردن همسرم همه نوع غذا درست کردم مامانش یادش داده بود جدا کنه یا نخوره....گفتم اینجا خونه مامان نیست هر چی هست رو میخوری در غیر اینصورت خودت برو تو اشپزخونه

الان سنگ هم بذارم با میل میخوره اخرشم میگه خیلی خوشمزه بود

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
آره والله دیروز رو در قصابی زده بود 600 خیلیه

۶۵۰گوساله. ۸۷۰گوسفندی با چربی و استخون. قزوین

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تن ماهی که خیلی گرونه پول دوتا تن رو میتونی مرغ بخری خب

باشه یا نه خواهر مرغی که نسیه نمیده اینم مغازه دوست همسرمه هروقت لنگ بشیم یکی دوتا میاره تا پول دستمون بیاد حساب کنیم وگرنه خودمون خیلی دلمون میخواد 

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️