2777
2789
عنوان

بچه ها شما میزارین شوهرتون بره مسافرت مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 87 پست
حتما باید کوفت کنی به طرف؟اونم کسی که ۸ساله نرفته ولی به خانمش اجازه رفتن داده....چرا واقعا باید از ...

اسی که گف اجازه نداره بره

یه روزه رفته دکتر اونم با پدرش

واقعا این رفتن رو با اون مقایسه میکنی

بچه نیس ک بخاد اجازه بگیره ی قرار گذاشتن و اوکیشو داده نتونسته بگه ببخشید وایسین اول برم اجازه بگیرم ...

خودش برنامه چیده خود نامردی

من یه مهمونی میخاستم بگیرم هی ده دفعه پرسیدم کی بگیرم که اذیت نشه تنها نباشه سر کار باشه.  تازه خودش گفت حتما دعوت کن چون زشته چندبار نوبتت بوده نگرفتی

بعد الان میگه کنسل کن مهمونیتو.اخه ببین چیو با چی مقایسه میکنه فقط میخاد اذیتم کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودش برنامه چیده خود نامردیمن یه مهمونی میخاستم بگیرم هی ده دفعه پرسیدم کی بگیرم که اذیت نشه تنها نب ...

اها اگر خودش چیده خب حق داری ناراحت بشی فک کردم یهویی تو جمع گفتن بهش .. حالا با دعوای این دفعه دفعات بعد هواسشو جم میکنه مطمعن باش

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
افتاده دیکه.الان من مهمون دارم نوبت منه دورانه.میگه کنسل کن توام با پدرتم حق نداری دیگه جایی بره فقط ...

دقیقا شوهر منم همینه🥴🥴

با زبون خوش رام نمیشن، با زبون تلخ لج میکنن

الان نمیتونی ولی از سری بعد روال را عوض کن بپر بغلش بگو نمیتونم دوریت تحمل کنم، دلم برات تنگ میشه، نرو تورو خدا... ببخشید ولی خرش کن یه جوری

یعنی چی همش دوره بیفتن برن مسافرت یا هر کار دوست دارن بکنن، نوبت ما که میشه نمیشه و نمیتونی و اجازه نداری😓😓

گندش بزنن زندگی متاهلی را🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بنظرت تو شهر خودش نمیتونه همچین کاری کنه؟؟؟ بحث من اعتماده

میتونه ولی عزیزم‌متاسفانه جریان‌همین شمالوج ن ده بردن مث عرق خوردن شده اگ‌دوستاش بزارن جلوش بگن بخورونخوره مسخرش میکنن وبراشون عیبه خخخخخخ داستان همی ج ن د ه بردنم‌اونجوره 

اره منم همینه منظورمیبار بره دیگه عادیه.الان روز شهادت امام رضا یدفه گزاشتم بره با دوستش الان هرسال ...

دقیقا یه بار که بزاری بره براش عادت می شه 

من شوهرم برای پیاده روی کربلا می خواست بره گفتم بچه کوچیکه من دست تنها اذیت می شم صبر کن بزرگتر بشه با هم بریم گفت باشه ! 

بعد شوهر یکی از فامیل هاشون بچه هم سن ما داشت زن گفته بود من می رم خونه مادرم تو برو سفر کربلا ، الان هر سال زنش یک ماه میاد می زاره خونه مادرش و می ره سفر کربلا و بعد سفر مشهدش تنهایی می ره !  کلا به گذاشتن زنش خونه مادرش عادت کرده همه زیارت هاش تنهایی می ره! 

منظورم اینه که حتی همون مرد مذهبی هم اگه رو بهش بدی و بار مسولیت بچه داشتن از رو دوشش برداری خیلی براش شیرین می شه و دیگه ول نمی کنه !

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

باشه نزار بره،خون به ما کن،ولی کاری که شمال میکنن تو هرکجا میشه کرد،تو تایمیک به چی افتخار میکنی دیشبم گفتم،من سفر کاری زیاد داشتم،حتی به کشورا دیگه،تا یه هفتم طول کشیده ولی پشتمم بودن همسرمم همین،کلا قضیه اعتمادس،کسی که ذاتش خوبه وسط کاباره هم کاری نمیکنه،کسی هم که.....تو زندان داستان درست میکنه،دیگه صلاح خوددانی

اسی که گف اجازه نداره برهیه روزه رفته دکتر اونم با پدرشواقعا این رفتن رو با اون مقایسه میکنی

شوهر من همه اینارو باهم یکی میکنه.من بدبخت تهران میرم یا واس مغازم خرید. کنم یا دکتر میرم یا میرم بازار وسایلی ضروری برا دخترم بگیرم اونم سالی دو سه بار.الانکه دکتر دارم مجبور دوماه یبار

برم اونم کلی غر زد 

میگه باید یروزه بری بیای چخبره من تنهام

حالا تنها هم نیست از صبح تا غروب که سر کاره

شبم میاد خونه دوستش میاد پیشش یک ساعت بعدم خوابه

بعد الان میدونه من نه با کسی رفت آمد دارم نه جایی میرم

تازه مهمونیمم هفته دیگست

گرفته برنامه ریخته اونم از سشنبه تا جمعه  اونم شمال  

خیلی وقته مارو نبرده آخرین باری که رفتیم با مادر و خواهرش بود که کوفتمون کرد

الان من چند ماه دارم بهش میگم یکجایی بریم دلم گرفته.

بعد برنامه ریخته با دوستاش

آنقدر بی درکه که میگه باشه اگه نرفتم توام همه جاهاتو کنسل کن بشین تو خونه

باشه نزار بره،خون به ما کن،ولی کاری که شمال میکنن تو هرکجا میشه کرد،تو تایمیک به چی افتخار میکنی دیش ...

عزیز به هیچ عنوان بحث اعتماد نیست 

اون میگه خونه نیستی دلم میگیره.ولی خودش بره من دلم نمیگیره؟

باشه نزار بره،خون به ما کن،ولی کاری که شمال میکنن تو هرکجا میشه کرد،تو تایمیک به چی افتخار میکنی دیش ...

خوب شما هم سفر تو رفتی ولی بعضی مردا نمیزارن زنشون بره 

یا میگن چون تو میری خونه بابات پس منم میرم سفر😐

میتونه ولی عزیزم‌متاسفانه جریان‌همین شمالوج ن ده بردن مث عرق خوردن شده اگ‌دوستاش بزارن جلوش بگن بخور ...

والا نیس بخدا همه چی ب ذات اون شخصه ... شوهر من تو همین جمعا هم بوده و نمیدونسه دختر اوردن بعد باهاشون دعوا میکنه و برمیگرده حتی مسخرش کرده بودن اونم میگه برام مهم نیست ..‌ب ذاته بخدا ... همون عرقشم مگه پیشنهاد نشده بهش شده هزار بار .. چون خودش نمیخاد نمیخوره ...‌ الان من از سال ۹۵ اینجا عضوم ..‌شوهرم روحشم خبر نداره ک اصلا سایتی ب اسم نی نی سایت وجود داره چون زیاد اهل گوگل گردی نیس ... بعد اینقدر درخواست دوستی از مردا دارم .. تا حالا یکبارم نکردم ..‌ چون نمیخام .. چون ذاتم شخصیتم اینه ... 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
والا نیس بخدا همه چی ب ذات اون شخصه ... شوهر من تو همین جمعا هم بوده و نمیدونسه دختر اوردن بعد باهاش ...

شوهرشمامردشریفیه واقعاتبریک میگم بهت عزیزم درسته...اماکمترمردی پیدامیشع ک درمقابل این داستانامقاومت کنه همین شوهرخودم خوبع هان ک بگم بده ولی صبی سرشوخی بازکردکه برم‌تایلندواینابعددیگ‌بدم‌میاادامه نداد...اینک شوهرت ذاتش درست باشه خیلس خوبع ک کم پیدامیشع