2777
2789
عنوان

امپول بتامتازون در بارداری

86 بازدید | 21 پست

۳۰ هفته ام دیشب دکتر گفت یکم درد و انقباض داری گفت فردا بیا  امپول بتامتازون در بارداری بزن  بزنم یا نه 

چیزهایی در موردش میخونم میترسم 

میگن حرکات جنین کم میشه برا جنین این امپول خطر داره 

قند میبره بالا 

این امپول کلا زایمان زود رس هم میاره 

کسی زده مشکل داره یا نه 

چندتا زدین تو چند هفته ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان زایمان کردی مشکل نداره ؟ زدی حرکات جنین تا چ وقت کم شد

آره زدم دخترم الان ۱۶ ماهشه

حرکات روزهای آخر کلا کم میشه 

ربطی به آمپول نداره

چون ریه جنین آخرین عضوی هست که تشکیل میشه، به خاطر همین معمولا دکتر احتیاط میکنه و این آمپول رو تجویز میکنه که ریه اگه کامل تشکیل نشده، بشه و بچه تو دستگاه نره

آره زدم دخترم الان ۱۶ ماهشهحرکات روزهای آخر کلا کم میشه ربطی به آمپول ندارهچون ریه جنین آخرین عضوی ه ...

خداحفظش کنه 

چند هفته زایمان کردی 

میگن کلا زایمان زود رس هم میاره 

از سه ماهگی هر هفته امپول پروژسترون زدم

استرس رو از خودت دور کن، به خودت آرامش بده، آمپول هم بزن ان شاء الله به موقع زایمان کنی

کلا بارداری پر استرسی بود جفت پایین و مدام خونه الانم شده درد و انقباض و این امپولا   میترسم  مشکلی پیش بیاد بخاطر امپول 

خداحفظش کنه چند هفته زایمان کردی میگن کلا زایمان زود رس هم میاره از سه ماهگی هر هفته امپول پروژسترون ...

ممنون عزیزم

من ۳۶ هفته زایمان کردم 

در مورد زایمان زودرس نشنیدم راجع به بتامتازون

بازم تحقیق کن ولی وقتی تو ۳۰ هفته انقباض داری آمپول رو بزن به نظرم ریه هاش کامل بشه

ممنون عزیزممن ۳۶ هفته زایمان کردم در مورد زایمان زودرس نشنیدم راجع به بتامتازونبازم تحقیق کن ولی وقت ...

ینی این امپول مشکلی نداره 

ی نفر تو نی نی سایت نوشته بود زده جنین تو شکمش مرده چون گفتن حرکات هم کم میشه نفهمیده 

2810