2777
2789
چرا پشیمون میشه؟مرسی عزیزم بابت کمکت

چون ترم های بالاتر آقایون روابط خوبی دارن عامیانه بگم بیشتر مرد زندگی هستن

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ناراحت نشین یکم عجله کردین دختر کم سن هستش اون چجوری طاقت فشار زندگی رو بیاره آخه

فشار زندگی رو خود آدم ها ایجاد میکنن ..خدا رو شکر  هم ما راضی هستیم هم اونا ،، روزتون خوش 

اتفاقا زن داداش من علاوه بر مربی شیرینی پزی و آشپزی سطح شعور و درک و احترامشم خیلی بالاس ،، با هفده ...

احسنت به ایشون من به ایشون هیچ کاری ندارم 

اما خیلیا دییقا تایمی که من داشتم ازدواج میکردم حدودا 20 سالگی برگشتن به من گفتن وااای تو یه ته دیگ نمیتونی درست کنی شوهر کردنت چیه و فلان... الان گاها میان ازم دستور پخت میگیرن

میخواستم بگم هنر یه دختر و دلیل اژدواج یه دختر صرفا این نیست با چندبار تمرین استاد میشی

از نظر شما که همه چیز یعنی پول بحثی ندارم 🤞

نه عزیزم اتفاقا من پول ملاکم نیس 

دارم میگم از نظر عموم اینجوریه

ولی خب قبول کن که آدمی که تو این سن تصمیم به ازدواج میگیره واقعا طرف مقابلش باید خیلی کامل باشه از هر لحاظ در غیر اینصورت آینده رو باخته

والا ناراحت نشین یکم عجله کردین دختر کم سن هستش اون چجوری طاقت فشار زندگی رو بیاره آخه

ناراحت هم نمیشم ..وقتی دختر به این خانمی و نجیبی گیرمون اومده خدا رو هزار مرتبه شکر , هفده ساله پاک و نجیب خیلی بهتر از بیست و چهار پنج ساله  معلوم نیست با چند نفر سر کرده تا موقع ازدواج

اتفاقا زن داداش من علاوه بر مربی شیرینی پزی و آشپزی سطح شعور و درک و احترامشم خیلی بالاس ،، با هفده ...

دختره کاریه جلومون دولاراست میشه پس اهل زندگیه پس وقت شوهر کردنشه

چه دیدگاهیه که شما دارین آخه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من اگه دخترم خودشو تیکه تیکه هم بکنه ۱۷ سالگی بهش اجازه ازدواج نمیدم 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

دوستت ک حتما پشیمون میشه چه خبره ترم ۱عاشق شدن .اوه این سالها کلی آدم میبین اصلا شاید نظرش عوض شد نخواست حالاها ازدواج کن شاید بیرون از دانشگاه بهتر دید پس ترم ۱ از این حس ها سراغ  خخخخیلی ها میاد توجه نکن

دختره کاریه جلومون دولاراست میشه پس اهل زندگیه پس وقت شوهر کردنشه چه دیدگاهیه که شما دارین آخه

هر کی ی دیدگاهی داره ،، قرار نیست من از دید شما نگاه کنم .من فقط نظر دادم همین ،زور میاد بهتون