2777
2789

سلام.

من ۱۹ساله ام و یکی از اقوام درجه ۲خواستگارمه

بنا به دلایلی امسال پشت کنکورم و یکماه هست که دارم با این آقا آشنا میشم و ۲۹ساله هستن.اوایل درس خواندنم خیلی خوب و مفید بود اما الان ۲هفته هست که روز به روز از درس دورتر میشم و ساعت مطالعه ام صفر شده و از یه طرف حس میکنم داره وابستگی ایجاد میشه و واقعا نگران درسم هستم.این همه میخوندم حالا ساعت مطالعه صفر

این آقا از هر لحاظ باهم تفاهم داریم و خب نگرانم که اگه جواب رد بدم خودشو از دست بدم .اما واقعا به درس و کنکورم داره لطمه وارد می‌کنه اما از یه طرفم حس میکنم بهش علاقه دارم ولی نمی‌دونم این حس چقد درسته !از اینکه جواب رد بدم و دیگه همه چی تموم بشه هم نگرانم!درسمو خیلی دوست دارم و آیندم برام مهمه.تو این مدت درمورد همه چی به تفاهم رسیدیم و دوسش دارم

به نظرتون چیکار کنم؟خیلی گیجم و خب کسی ندارم که درست راهنماییم کنه.خیلی میترسم .یکبار به این آقا جواب رد دادم و خیلی پشیمون شدم.اگه دوباره بشم چی .این آقا خیلی عاقل و بالغه و منو درک میکنه

کار درست چیه بنظرتون؟لطقا خواهرانه کمک کنید فک کنین خودتون بودید چیکار میکردید.نظرتون هم صریح برام کامنت کنید

نظرسنجی

همه چی بستگی به خودت داره. منم سال کنکورم ۱۷ سالم بود با یه آقای ۲۷ ساله اشنا شدم. مثل شما ۱۰سالم ازم بزرگتر بود. ۶ ماه تو رابطه بودیم. ۳۰ آبان ازدواج کردیم. بعدشم رتبه‌م سه رقمی شد و الانم معلمم البته مرخصی زایمان هستم و پسرم ۴ماهشه. دیگه باید خودت ببینی تواناییشو داری یا نه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر نظر منو میخوای صد درصد جواب رد فک کردن هم نداره اختلاف سنی زیاد برهه زندگی حساس سن شما زیر ۲۰ سال واقعا هیچ چیز خوبی نمیبینم

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤