2777
2789
عنوان

بیاید عذاب وجدان دارم هستید آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نزدیک پریود عصبی میشم شدید تاپیک دیروزم هست سرکار دعوا کردم زدم وسیله شیکوندم اومدم بیرون دیشبم با م ...

وای🤣🤣طبیعیه

منم بد میشم خود پریود هم درد و اسهال و ...

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
وای🤣🤣طبیعیهمنم بد میشم خود پریود هم درد و اسهال و ...

من دل درد .پا درد 

بدتر از همه حالت تهوع 

دقیقااا مثل حامله ها

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
اره من متخصص تغذیه میرفتم بعد از دوسه ماه میگف میتونی جمعه ها یه برش کو‌چیک کیک ساده بخوری

وایییی چقددد عالی،

بنظرت کاکائو تلخ چی؟

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
من دل درد .پا درد بدتر از همه حالت تهوع دقیقااا مثل حامله ها

من حالت تهوع ندارم ولی همه جی ک بگی دارم فقط هم میخوابمم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
من حالت تهوع ندارم ولی همه جی ک بگی دارم فقط هم میخوابمم

من بیچاره کنکوز دارم 

الان کیسه آبگرم بغل کردم 

مثلا برم شیمی بخونم

من بیچاره کنکوز دارم الان کیسه آبگرم بغل کردم مثلا برم شیمی بخونم

خیلی سخته واقعا انگار یه نحل اب باز شده۰🤣😑

خیلی سخته واقعا انگار یه نحل اب باز شده۰🤣😑

ببین من مثللللل سگ میشم ،

قشنگ سگ،

یبار مرده اومده بود در خونرو رنگ بزنه 

یهو پاچه اونو گرفتم چقددددد طولش میدی چقد مگ کار میبره ،

یبار مامانم جای میزم مو و تو اتاق تغییر داد وایییی داشتم خون میکردم که شما تمرکز منو بهم میزنید زدم تمام کتابارو پاره کردم😑😐😂

یروزم تا شبببب گریه میکردم میگفتم چراااا برای من یبار تا الان گل نگرفتید ،من چراااا اولویت زندگیتون نیسم😐😐😐😐😐😐