2777
2789

یکی از کاربرا گفت ولی مبهم بود 

اکه هست میخام انجام بدم برای خوش فرم تر شدن و اینکه لباسا بهتر توی تنم واستن 

کسی می‌دونه ورزشش رو ؟

..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی تاکید میکنم همه ی ورزش ها باعث اب شدن سینه میشه چون بافت سینه کلا چربیه شما ۵۰ کیلو هم دمبل بزنی برا سینه سینه ت کوچیک تر اما خوش فرم تر میشه برا حجم دهی سینه هیج راهی جز پروتز وجود نداره

قربونت برم گشتم نبود نگرد نیست

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻

دوست عزیز تکلیفت با خودت مشخص کن 

میگم بزا بدن سازی مکمل خوبه ضمنا تو همون تاپیک توضیح دادم ترکیبات شو باهم قاطی کن بخور ولی رو اعصابت عم کار کن 😑

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
دوست عزیز تکلیفت با خودت مشخص کن میگم بزا بدن سازی مکمل خوبه ضمنا تو همون تاپیک توضیح دادم ترکیبات ش ...

اعصاب من خوبه شما مدام طفره می‌رفتی خب همون اول میگفتی همش تو همون تاپیکه 

ممنون 

..
هزینه پروتز چقدره

تا ماه پیش ۹۰ تومن بود.

خواهر

واقعا راهی جز پروتز وجود نداره. من متاهلم، حتی بچه هم ندارم ‌‌شیر هم ندادم، پروتز کردم، راحت کردم خودم رو. به والله منم سالها تو انواع باشگاهها و با انواع مکمل ها دنبال راه حل بدون جراحی بودم، هیچ دلم نمیخواست کار به جراحی بکشه، ولی خب، متاسفانه نشد. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
2810