وقتیم بهش بگی دوسم داری میگه آره خیلی زیاد .....یا حرف رفتن بزنی بغض میکنه ....اما زیاد حرفاش یه جوریه مثلا انگار داره با دوستش حرف میزنه تا عشقش ....تا میاد چت کنه درباره ماشین و دردای خودش حرف میزنه
مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست « حافظ » دروغ میگن زمان حلش میکنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر میکنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍
مردها عملگرا ترن و اینکه نمیگن دلیل نمیشه دوست نداشته باشن بنظر من همینکه از خواب شون همه چیشون میگزرن میرن سرکار پول خرج میکنن واسه خانوادسون خودش عین اینکه هزاران بار بگن عاشقتم و این خودش معنی دوست داشتنه
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏
پس چیکارش کنم من هرچی خودم قربون صدقع میرم محبت میکنم یاد نمی گیره انگار اصلا سر زبون نداره
چی بگم والا
کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی
بعد هشت سال دیگه بی خیال شدم،هنوزم گاهی میگم بهش ولی آب تو هاون کوبیدنه،یاد نمیگیره که نمیگیره
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اخع منم احتیاج دارم ب شنیدن بعضی حرفا...این اصلا سرزبون نداره
منم ارزومه هربارمیگم دوسدارم میگ دست خودم نی نمیتونم عاطفی نیستم سالی یباردوبارمیگه اونم وقتی سرکاره توپیام اخرین پیامش ۳روز پیش بودمن هرکارمیکنم تلاشام ورفاه توای زندگی بیشتر بخاطر توهه همیتقدر بدونی برات کافیه میدونی منوبچه میبینه خودشم پیرمردهمیشه حرف خودشه اصلابرو مشاوره بگیر ازتجربه هااستفاده کن یا زیر زبونش برو ارش حرف بکش ایقدر بگه جوابتوبده تابراش عادی بشه
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍