2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مد نشده.... دغدغه باحاله😁

اخه اینجا حالت اوقات فراغت داره دیگه ادم یه تایمی که بیکار میشه میاد یا تاپیک میزنه یا تاپیکا رو میخونه

حالا یه وقتی ممکنه مشکل جدی یا سوال داشته باشی تاپیک بزنی یه وقتی هم همینجوری یه تاپیکی میاد تو ذهنت میزنی دیگه

دلیل نمیشه عنوان ها نشونه دغدغه آدما باشه که.

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
فقط تو عروسیا میبینی که همه یه جورایی سر این قضیه با هم رقابت دارن. هر کی طلاش بیشتر، برنده ست... ال ...

نه،خیلی شهرها رسمه،بخصوص برای عروس،برای هر مراسم یه النگو میبرن،یا بعضیا چون یه طلایی هست که میشه دونه دونه خرید،میخرن چون اتفاقا نمیخوان پول یجا بدن

درکل طلا هرمدلش باشه جنبه زینتی داره وبخصوص بخاطر امنیتم شده کسی بیرون یا محل کارو...ننیندازه که،فقط مهمونی یا مجلس

اون تفکر اشتباهه،ولی برام جالبه اوناییکه میگن مگه النگو کسی میندازه عنوز؟خب پس این همه النگو واسه چی ...

خواهرم مشاوره النگو داره، خالم کارمنده بانکه النگو مینداره ولی بخدا بی کلاس و بی فرهنگ نیستن خیلی خانومن.

یه عده میگن دستبند و فلان میندازیم الان هزار دستبند اومده شبیه النگو والا ما کسیو ک می‌بینیم دستبند انداخته النگو نداره میگیم دستش نرسیده ک النگو بخره 😐دقیقا تفکر مون بر میگرده به مثل گربه و انگور 

حتی یکی چندسال پیش جلو من نشست طلا و النگو تخریب کرد خب تویی که نداشتی گوشواره بندازی من مجردی دستم پر النگو انگشتر بود بایدم حسادت کنی بگی بی کلاسی پولدارا نمیندازن همون دختره شوهر کرد باورش نمیشد طلا بخره عینهو گوسفند گوشواره سنگین بلند انداخت دستش تا آرنج کرد النگو یه گردنبند بلند هم انداخت ندید پدید بازی هاش تو چشم همه کرد آورد نشون همه داد اینو خریدم 🙄

پس لطفا دوست عزیز سلیقه یا ندار بودن خودتو خیلی بیان نکن چون ما چندش مون میشه از همچین آدمایی 

چون واقعا خیلیا ندارن پولشو .... و اینکه تو اکثر شهر های ایران انداختن النگو کاملا عادی هست .. مثلا ...

آره خیلیا رسم و رسوم دارن و خب خیلیا هم دوست دارن مثل یکی که طلا زرد دوست داره یکی سفید و کاملا سلیقه ای هست

من چیز دیگه ای گفتم 

میگم مگه النگو چقدر قیمت داره که بعضیا میگن چون پولش رو ندارید خوشتون نمیاد

النگو هم طلاست دستبندم طلاست دیگه چرا النگو رو انقد گرون میدونن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
خواهرم مشاوره النگو داره، خالم کارمنده بانکه النگو مینداره ولی بخدا بی کلاس و بی فرهنگ نیستن خیلی خا ...

ربطی نداره به بی کلاسی،

ولی کلا زینت الات برای مهمونی ومجلسه،نه محل کار،

بخصوص جنبه امنیتش،که واقعا ادم به خطر میندازه،بخصوص النگو که دیده میشه