2777
2789
وایییی دردناک وخنده داره😂😂😂😂

بله متاسفانه  همینطوره

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی‌میخاد بگه سلام خوبی اصل میدی ؟ مجردی ؟ افتخار آشنایی می.دی ؟ عکس قدی ؟ نود کوفت زهر مار کات

مگه کور ..تاپیکا مشخصه که اسی متاهله ..😂😂😂اینا مرض دارن کلا

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
یه کاربر هم هست اسمش امیر عباس هس به انگلیسی نوشته رفته درخواست داده به زن متاهل بعد میاد دم از قران ...

وی در تمامی موارد رونمایی از بی شخصیتی های خود اعتقاداتش را حفظ می‌کند

تشویقش کنید 😂😐

وی در تمامی موارد رونمایی از بی شخصیتی های خود اعتقاداتش را حفظ می‌کند تشویقش کنید 😂😐

همه جاهم توی بحث ها هستش .بعد چند جایی بروش اوردم توی تاپیک که میری درخواست دوستی میدی جواب همه رو زرتی میده جواب منو نمیده تا سر وصدا بخوابه 🤣

لایک نکنید .توروخدا 
همه جاهم توی بحث ها هستش .بعد چند جایی بروش اوردم توی تاپیک که میری درخواست دوستی میدی جواب همه رو ز ...

علت این است که وی میخواهد ریز و سوسکی نخ دهد اما در نهایت با گزارش شمار زیادی از کاربران خشمگین و مجازات پر مهر نی نی یار ها مواجه میشود لطفاً بعد از حذف ایشان بیارید ناپلئونی رو با تشکر😂😜

من یه بار یدونه از اینا رو قبول کردم حواسم نبود اومد یکی دوتا سوال کرد بعد بهم میگه ببخشید خانوم من از شما خوشم اومده حس میکنم شما نیمه گم شده ی من هستی خیلی خوب حرف میزنی میشه بیشتر صحبت کنیم؟😂 میگم بهش بابا این چرت و پرتا چیه مگه همینجوری کسی از کسی ندیده نشناخته میتونه خوشش بیاد گفت نه من فلانم بهمانم. گفتم من متاهلم فکر کردم مشاوره میخوای گفت عیبی نداره یک زن به زیبایی شما رو با شوهرت نصف میکنیم.😂😂 گفتم اسکلو ببینا اومده وسط زن زوله ها دنبال دوست دختر میگرده. خلاصه یه خورده ایسگاش کردم خودش بدبخت رفت.

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

این بمنم درخاست داده بود اما حذفش کردم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
یه کاربر هم هست اسمش امیر عباس هس به انگلیسی نوشته رفته درخواست داده به زن متاهل بعد میاد دم از قران ...

ب گی اونم ب منم درخواست داد

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
2810