2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی بعد از ۱۲ ساعت راحت غذا بخوریم

نه عزیزم باید ۱۶ ساعت بگذره بعد بعد ۱۲ ساعت چون غذا هیچی به بدنت نرسیده بدنت برای تغذیه میره سراغ چربی ذخیره شده و اینجا تازه چربی سوزی شروع میشه حیف بخوای غذا بخوری چربی سوزی انجام نمیشه هر چی بیشتر از ۱۲ ساعت فست بمونی بیشتر چربی سوزی انجام میشه سیب زمینی آبپز و تخم مرغ ابپز سفیده اش خیلی سیر کننده ست بخور من همیشه تو رژیم میخورم اگه امروز و رد کنم ها دیگه میفتم رو روال 

۸ساعت کمه ۱۶ساعت زیاد ۱۰ساعت عالیه فقط بعد همه چیز میشه خورد

من از ۸ شب تا فردای ۱۲ ظهر هیچی نمیخورم فقط آب .

بخدا زیاد نیس امتحان کن مثل برق و باد میگذره. من این چن روز احساس میکنم چربی های شکمم درد میکنن انگار دارن کم کم آب میشن. نه همه چی نخور قانون داره

نه عزیزم باید ۱۶ ساعت بگذره بعد بعد ۱۲ ساعت چون غذا هیچی به بدنت نرسیده بدنت برای تغذیه میره سراغ چر ...

میشه از شب باشه تا فردا مثلا زمانش به خودت بستگی داره دیگه تا بشه ۱۶ساعت 

ریزه خواری اصلا ندارم متاسفانه شکلات و شیرینی زیاد میخورم حجم غذام زیاده خیر ببینی عضو میشم حتما فقط ...

خب همون شیرینی و شکلات سمه این کلا قند و شکر سفید و حذف میکنه جاش باید عسل طبیعی و خرماخشک و جایگزین کنی تو دوره عضو شو سوالاتو از ادمین بپرس 

بله هزینه داره اون دوره مناسبتی بودیادم نیست تخفیف داشت ۶۵۰ بود ولی دوره برا اعضای ی خانواده اس که تو یه خونه هستن به دیگران نباید بدی گفته حق الناسه رعایت میکنی برو وگرنه ن .۲۰ سال کار کرده بالا پایینش کرده به این نتیجه رسیده رژیمش میلی متریه و اینکه معنویات هم داره باید انجام بدید برا ارامش روح و انگیزه و...

2810