2777
2789
عنوان

ترمیم بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 45 پست
وقتی خودش دوست نداره راحتش بزار... فکر نکنم مسئله جدی باشه، چون بکارت فقط در اثر دخول از بین میره

با تمام نیروی ذهنیم دارم به همین مسئله فکرمی‌کنم که چیزی نشده 

کسی که قانع باشد ، اندوهگین نشود! (مولا امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم بابت اتفاقی که برات افتاده... امیدوارم طرف به بدترین شکل تقاص بده

فعلا ک من ب پوچی مطلق رسیدم عزیزم

خودتو ناراحت نکن گلم 

از حماقت خودم بود

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

فعلا ک من ب پوچی مطلق رسیدم عزیزمخودتو ناراحت نکن گلم از حماقت خودم بود

دور از جونت عزیزم... سعی کن یه تراپی بری که خاطره بدش باهات نمونه

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
دور از جونت عزیزم... سعی کن یه تراپی بری که خاطره بدش باهات نمونه

منم منتظر معجزه خدام

تنها ارزوم ک معلمی هس رو قبول کنه هیچی نمیخام

همه رو میبخشم

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

منم منتظر معجزه خدامتنها ارزوم ک معلمی هس رو قبول کنه هیچی نمیخامهمه رو میبخشم

گلم انشاالله به تموم آرزوهات و مخصوصا همین آرزوی معلم شدنت برسی  

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

اسی من روانی شدم همسرم دوسم داره از شب عروسی بهم ی کلمه نگفته انگلار خودش بکارتمو .....،ولی روانی شدم  ک چم شده اخه چرا خون ریزی نکردم  خواهشن ببرش التماست می کنم ببرش دکتر من هنوزم روانم اروم نی همش حس میکنم بچکی تجاوز شده بهم 

ترمیم خودکار نشنیدم چون میگن ی سری مویرگا هستن ک پاره میشن و اون ترمیم ک دکتر میرن و غیرقانونیه ی لایه نازک پوست رو میدوزه یا کمی بخیه میکنه وگرن اون اصل کاری چیز دیگس

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اسی من روانی شدم همسرم دوسم داره از شب عروسی بهم ی کلمه نگفته انگلار خودش بکارتمو .....،ولی روانی شد ...

نه دیگه سخت نگیر... آرامش زندگیت رو فدای خیالی که صرفاً یه تصوره نکن. مهم همسرته که پذیرفته! ولی آره میبرمش دکتر اما قبلش خودم تنهایی با دکترش صحبت میکنم 

ترمیم خودکار نشنیدم چون میگن ی سری مویرگا هستن ک پاره میشن و اون ترمیم ک دکتر میرن و غیرقانونیه ی لا ...

وای همین فرضیه پیچیده بکارت رو نفهمیدم هیچوقت.

آره منم شنیدم میگن مویرگه

نمیدونم دیگه پاک گیج شدم 

وای همین فرضیه پیچیده بکارت رو نفهمیدم هیچوقت.آره منم شنیدم میگن مویرگهنمیدونم دیگه پاک گیج شدم

تو تاپیک قبلیتون هم گفتم حتما دکتر ببرین و نامه بگیرین جدا از اعتماد شوهر و اینده 

خودش براش سوال میشه یا این جریان رو یادش میره باعث افسردگی و مشکلات اینده دیگ میشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تو تاپیک قبلیتون هم گفتم حتما دکتر ببرین و نامه بگیرین جدا از اعتماد شوهر و اینده خودش براش سوال میش ...

آره درسته. برای ارزشی که براش قائلم باید این حق رو بهش بدم مه در آینده خودش بدونه چی شده و مستند پیش بره.

ممنونم از وقتی مه گذاشتی عزیزم

اسی من روانی شدم همسرم دوسم داره از شب عروسی بهم ی کلمه نگفته انگلار خودش بکارتمو .....،ولی روانی شد ...

قدر همسرتون بدونید

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
2810