2777
2789

البته پروسه ای ک میگم یک سال طول میکشه و ایشون همکارمه تو این مدت قراره بیاد خواستگاری و عقد کنیم و بعدش مهاجرت کنیم حالا بنظرتون همون مراسم عقد مختصر و ساده کافیه اینجا؟! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب سوالتون به خیلی موارد و آیتم ها مرتبط میشه و برای هرکسی میتونه با توجه به دیدگاهش متفاوت باشه 

بنظر من کافیه، چون پروسه مهاجرت واقعا پرهزینه است و اگر جشن عقد میگیرید دیگه عروسی ضرورتی نداره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دوست ندارم کسی بفهمه دارم میرم وقتی رفتیم اعلام میکنم

از چه طریقی قراره مهاجرت کنید؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
جواب سوالتون به خیلی موارد و آیتم ها مرتبط میشه و برای هرکسی میتونه با توجه به دیدگاهش متفاوت باشه ب ...

دقیقا الان داریم پول جمع میکنیم برای پروسه مهاجرت و کلاس آلمانی و ی مقدارم اول کاری باید اونجا پول همراهتون باشه بنظرم این هدف بزرگتریه تا جشن عروسی ک اخرشم ممکنه باب میل مهمونا نباشه و حرف بزنن کلی

هردو کارشناس پرستاری هستیم از طریق ویزای کار

موفق باشید راه سختیه باید کفش آهنی بپوشید

زبان آلمانی بلدید؟

2810