2777
2789

بفرما جانم . حس شسم هستم ولی ... . دو تا سیم تو مغزمه که قطع شده و آویزونه و بعضی وقت ها شانسی میخورن به هم سیستم وصل میشه . الآن دو تا سیم خوردن به هم اتصال برقراره . زود بگو تا کانکت قطع نشده . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم گلم ما مهاجرت میکنیم ترکیه؟کی؟

حتما مهاجرت میکنید . ترکیه دم دسته . انگلیس اگر میخواستی بری میگفتم نه . ولی ترکیه اراده کنید رفتید . خیلی زودتر از چیزی که فکرشو میکنی . وقتی برنامه ریزی میککی برای ۴ ماه دیگه به ۴ ماه مد نظر خودت داری فکر میکنی . تو واقعیت اینقدر زمان داده زود میگذره که فکر میکنی ۱ ماه هم نشده . هر کاری تو ایران دارید انجام بدید که تا به خودتون بجنبید وقت رفتنه . میرید ولی خودت میگی خیلی عجله ای رفتیم . 

حتما مهاجرت میکنید . ترکیه دم دسته . انگلیس اگر میخواستی بری میگفتم نه . ولی ترکیه اراده کنید رفتید ...

وای ممنون چقد خوب وواضح جواب دادین زنده باشید سلامت باشید انشالله

عزیزم حستون چقد درسته؟

معمولا خیلی زیاد . دو تا مثال برات میزنم . عموم یه خونه داشت که اصلا به فروش نمیرفت .‌ از دور نگاه خونه کردم زنگ زدم به عموم گفتم بیا که میخوام یه راه حل بهت بدم خونه رو فورا بفروشی . اومد گفتم برو رو خرپشته اون فرغون رو بردار . رفت فرغون رو برداشت ۱ ماه بعد خونه رو خریدن . حس میکردم هر کی از دور اون فرغون رو ببینه فکر میکنه اون خونه هنوز کارش کامل تموم نشده و دردسر داره و نمیخره و حسم درست بود . ۱ سال هم هست چند تا وسیله مثل والکر و عصا و صندلی و .‌.. آوردن خونه مون . من میگم این لعنتی ها رو پس بدید به صاحبش که این غم از خونه مون بره . همه ش بهم میگن چه ربطی داره به والکر و عصا و صندلی و ... ؟ گفتم چه میدونم . امروز همه رو دادن به صاحبش . همه خانواده مون میگن راست میگفتی انگار یه غم از خونه مون رفت . چقدر خونه مون خوب شد . میگن این کار اسمش تله پاتی با اشیاء . یعنی حس میکنی صاحبش راضی نبوده و افتاده تو رودربایسی که اونها رو امانت داده بهمون . نا پسش دادیم حال همه مون خوب شد . مادرم میگفت امروز میخواستم بهت بگم غم از خونه مون رفت فکر کردم باور نمیکنی . حس آدمو نباید دستکم گرفت . الآن هم حس میکنم خیلی برای رفتن عجله داری ولی اینقدر زودتر از چیزی که انتظار داری میری که میگی ای کاش اینقدر زود نمیرفتم . فکرشم نمیکنی الان که زمان برای تو چقدر زود میگذره و بعدا از این همه عجله پشیمدن میشی . بهدجای عجله از تمام لحظه هایی که اینجا هستید لذت ببر و لحظه شماری نکن . 

معمولا خیلی زیاد . دو تا مثال برات میزنم . عموم یه خونه داشت که اصلا به فروش نمیرفت .‌ از دور نگاه خ ...

وای عزیزم خیلی حرفات به دل میشینه،آره راس میگی خیلی عجله داریم،ولی چشم حرفاتو یادم نمیره واز لحظه لحظه ی بودن تو ایران استفاده میکنم بازم ممنون عزیزم خیلی لطف کردی