2777
2789
عنوان

خونی شدن واژن دختر هشت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 47 پست
اصلا امکان ندارد با این مدل ضربه آسیب دیده باشه.باید دکتر ببره چون اگه زخمش بدباشه تو محیط مرطوب مشک ...

نمیدونم منم روی احتیاط گفتم.. چون دیدم دراثر شدید پریدن از دیوار و ژیمناسیک و... این مشکلات پیش اومده 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ببرینش دکتر یا بیمارستان همین الان احتمالا اسیب دیده یا چیزی خورده به بدنشلطفا عزیزم هرخبری شد در جر ...

خودم دیدم، هم خونی شده و هم انگار به‌خاطر ضربه‌ی محکم یه هاله‌ی صورتی و کبود افتاده روی واژنش

کسی که قانع باشد ، اندوهگین نشود! (مولا امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صد درصد بالاخره اگر اسیبم دیده باشه جای دیگش باید معاینه بشه.. فکرنکنم معاینش اذیت کننده باشه

همین که خجالت میکشه و با گریه میگه نمی‌خوام

یعنی خیییییییلی اذیت میشه دیگه

چه ضربه‌ای از این بدتر؟

دختربچه ای ک چیزی نمیدونه چ اسیبی میبینه؟ اتفاقا بعدا اگر. سوالی واسش شد یا مشکلی تو ازدواجش شد خودش ...

اتفاقا همین چند روز پیش یه متخصص زنان ماهر در این مورد پست گذاشتن و بشدت منع کردن چون روح دختر اسیب میبینه دچار ترومای وحشتناکی میشه و حس تعرض و تجاوز بهش دست میده به دخترانتون مراقبت از تن جسم و روح یاد بدید آموختن علم و هنر ترقی و پیشرفت و بال پرواز بدید برای رسیدن رو رویاهای قشنگ

نه صرفا بعد جسمی و جنسی زن و ازدواج و دستاورد فقط شوهز پس همه جور تن به هر حقارتی دادن برای کسب و اعتماد شوهر 

شماره کجاست این؟

مشاوره بهزیستی

چون گفتی نمیخوام روحیه اش اسیب ببینه

سایت سلامت بدون مرز ی دکتر زنان خوب پیدا کن آنلاین ویزیت بشه داخل واژن که چیزی نرفته عزیزم

ضربه خورده، من بیشتر نگران استخون اون قسمت شدم

دغدغه بکارت رو هم نداشته باش

تا دختر شما بزرگ بشه این چیزا شده افسانه

خودم دیدم، هم خونی شده و هم انگار به‌خاطر ضربه‌ی محکم یه هاله‌ی صورتی و کبود افتاده روی واژنش

برای صبح واینستین

ببرینش الان تشخیص به موقع باشه

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
همین که خجالت میکشه و با گریه میگه نمی‌خوامیعنی خیییییییلی اذیت میشه دیگهچه ضربه‌ای از این بدتر؟

عزیزم به هرحال واجبه ک ببریش دختر جدا از هایمن.. سلامتیش ک مهمه.. ممکنه زخمش عفونت کنه یا جای دیگ چیزی شده باشه

مشاوره بهزیستیچون گفتی نمیخوام روحیه اش اسیب ببینهسایت سلامت بدون مرز ی دکتر زنان خوب پیدا کن آنلاین ...

وای

آره استخون

خدا مرگم چقدر دلم ریش شده برای طفلکم

اما الآن خوابیده و قبل از خواب ازش پرسیدم بهتری گفت درد و سوزش ندارم. ولی وقتی رفت دستشویی دوباره یه کوچولو خون اومد ازش

اتفاقا همین چند روز پیش یه متخصص زنان ماهر در این مورد پست گذاشتن و بشدت منع کردن چون روح دختر اسیب ...

عزیزمن اینارو میدونم ولی درهرحال دراین مورد باید معاینه بشه ک ببینه جدا از هایمن و اینا شاید داخلی و چیز دیگ اسیب دیده باشه 

عزبزم خطرناک چی؟؟؟نه بابا طوری نیس ولی چون اون قسمت شسته میشه وشورت میپوشه ممکنه زخمش دیر خوب بشه هم ...

آخ چقدر دلم براش سوخت... گناه داره طفلی توی این سن چه دردی رو تجربه کرد 

عزیزم به هرحال واجبه ک ببریش دختر جدا از هایمن.. سلامتیش ک مهمه.. ممکنه زخمش عفونت کنه یا جای دیگ چی ...

آره نگران روحیه‌ش هستم بینهایت حساسه😭

نمیدونم یه مامابه من گفت فقط با دخول میشه و بقیه شایعه س

پس این خونی که از واژنش داره میاد چیه؟!

قشنگ دیدم اطرافش زخمی نشده

و خون همراه ادرارش اومدو از واژنش چکه میکرد

2810