2777
2789
عنوان

چطوری ممکنه توخونه نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 27 پست
اینجوری نمیتونی بگیریش. باید بفهمی بیشتر کجا میره قایم میشه. دور تا دورش چسب بزنی. من اینجوری گرفتمش ...

دیروزکه دیدمش بقدری ترسیدم دست وپام میلرزید نتونستم نگاه کنم ببینم کدوم طرف میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برادرم ۴ ۵ سالش بود پاش چسبیده بود به جسب موش دقیقا انگار گربه گیر افتادا بود😅با روغن از پاش جدا ...

عخ عخ 

اره با روغن جدا می کنن 

خب شد نوشتین یادم رفته بود

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
یا خدا ۴ تا ،کجا میاد ؟حیاط دارین ؟

نه اتفاقا ما آپارتمان نوسازیم🥲 

نفهمیدیم از کجا اومد اونم طبقه چهارم! ولی میگفتن از سقف کاذبه 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
نه اتفاقا ما آپارتمان نوسازیم🥲 نفهمیدیم از کجا اومد اونم طبقه چهارم! ولی میگفتن از سقف کاذبه

ای داد و بیداد ما هم نوسازیم سقف کاذب داریم بخاطر چیلر ،خدایا خواب از سرم پرید بقدری از موش میترسم کاش نمیدیدم این تایپیک رو🙈

دیروزکه دیدمش بقدری ترسیدم دست وپام میلرزید نتونستم نگاه کنم ببینم کدوم طرف میره

نه من تجربه ام زیاده تا حالا سه تا کشتم. اگر خونه ویلاییه عادت میکنی. 

حتما در و پنجره ها رو توری نصب کنید. چاه بست بزنید برای دستشویی. فرنگی هم دریچه یک طرفه اگر نوساز باشه خونه خودش داره. 

سوراخ و اینا هم اگر داره خونه مثل محل اتصال لوله ماشین ظرفشویی و اینا حتما بپوشونید. 

سقف کاذب و کناف و اینا رو هم باید حواستون باشه. 

دیگه عمرا بیاد داخل خونه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
ای داد و بیداد ما هم نوسازیم سقف کاذب داریم بخاطر چیلر ،خدایا خواب از سرم پرید بقدری از موش میترسم ک ...

ببین فقط سعی کنید سقفاتونو کامل بپوشونید 

من اون هفته که موش اومد بخاطر اینکه هوا رد و بدل بشه تو حموم یکی از دریچه های سقفو برداشته بودم 

دقیقا هم یه نصفه شبی که تو خونه تنها بودم موش اومد🫠 تا مامان بابام بیان سکته رو زدم 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
حتما از حیاط اومده ؟دارم از ترس میلرزم

خودمم نمیدونم  پیش در خونه فضله ی موش پیدا کردم .بعد خودشو دیدم حالا نمیدونم شوهرم درو بار گذاشته اومده یا از یه جایی دیوارو سوراخ کرده 

چسب فایده نداره یه تله موش بزار و لاش پفک یا خیار بزار سریع گیر می افته .به ردیف بچین تا برسه به تله .مم خیار گذاشتم ۵ دقیقه گیر افتاد .خیلی فرزه لای رختخواب و لباس و همه را بکرد تو خونس شک نکن.اتاق به اتاق بگرد دراتاق ببند و هر چی وسیله داری توش بتکون اگه نبود در اتاقا ببند زیر درم به جی بزار  از زیر در نره توش برو اتاق دیگه