2777
2789
عنوان

چطوری ممکنه توخونه نباشه

190 بازدید | 27 پست

دیروز صبح تو خونم زیرکابینت موش دیدم خیلی کوچولو بود از دیروز همه جا چسب موش گذاشتم شوهرم نبود ترسیدم رفتم خونه ی مادرم ..امشب شوهرم اومده منم اومدم خونه انگار موش ناپدید شده هیچ اثری ازش نیست  .راهی هم نداشته بره بیرون استرس وترس همه وجودمو گرفته نمیتونم بخوابم روی میز نشستم از ترس نمیتونم هیچکاری انجام بدم

اگه به چسب دست خورده باشه نمیاد سمتش ،باید با دستکش بزاری ن ،خیلی زرنگه موش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شایدتو کمدی کابینتی چیزیه فقط

لطفا چسب موشارو دور ریختنی بریز توی قوطی 

بعدا تو سطل زباله می چسبه به گربه ها گناه دارن

لطف می کنی ❤️

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

خونه مام اومد و پیدا نشد هرگز🥲 

ما یه هفته رفتیم خونه خاله م ولی برگشتیم هیچی به چسب موش نچسبیده بود 

اما چن روز بعد همسایه بغلیمون از خونشون ۴ تا گرفت فک کنم🫠🫠🫠 احتمالا از اول از خونه اونا اومده بود 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
شایدتو کمدی کابینتی چیزیه فقطلطفا چسب موشارو دور ریختنی بریز توی قوطی بعدا تو سطل زباله می چسبه به گ ...

من برادرم ۴ ۵ سالش بود پاش چسبیده بود به جسب موش دقیقا انگار گربه گیر افتادا بود😅

با روغن از پاش جدا کردم چسبو 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
2810