2777
2789
عنوان

سطح مالی

84 بازدید | 6 پست

آقا برام سواله هر کی باهاش هم صحبت بشی میخاد ببینه وضعیت مالیت چطوره حالا این ب کنار تا بگی انقد پول دارم توی این سن میگه وای فقط همین

بعد دستاورد خودشون چیه ظهرا از خاب بیدار میشن صبحا هم میخابن

نمیدونن پسر تا ۱۹سالگی یا ۲۰ سالگی میره دانشگاه بعد دانشگاا میشه ۲۴سالش بعد دو سال الکی مفت هدر مبده واسه سربازی الکی الکی حالا بخاد توی اون بیکاری ارشدم بخونه ۳سالم اینجا میره میشه ۲۹سالش حالا دنبال کار کار نیس باید بدو ایمجا اونجا و اخرم میره ی کاری ک ربطی ب تحصیلش نداره  حالا شانسش بخوره ی کاری گیرش بیاد خلاصه جوون ایرانی زندگیش همینجور تلف میشه بعد طرف میگه ۳۰ سالته هیچی نداری بعد خودش هنوز دسش توی جیب خونوادش هس

۳۰ سالگی تازه شروع کار و پیشرفته 

خیلی از مردا تازه بعد از ۴۵ ، ۵۰ سالگی خونه می‌خرن 

تو این دوره زمونه خیلی کم پیدا میشه کسی از مرد ۳۰ ساله

توقع خونه و ماشین داشته باشه 

ولی به جای وقت هدر دادن تو سایت زنونه

برو کار کن پول دربیار 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

تو دنیایی ک برادر کوچیکتر بخاطر پول نسبت به برادر بزرگتر ارجعیت داره و احترام دار یعنی پول حرف اول رو میزنه اما شما یاد بگیر هیچ وقت رقم دارایی رو به احدی نگی حقوقت چقدره؟؟ شکر راضیم چی پس انداز داری؟ خداروشکر در حد خودم دارم همیشه بپیچون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۰ سالگی تازه شروع کار و پیشرفته خیلی از مردا تازه بعد از ۴۵ ، ۵۰ سالگی خونه می‌خرن تو این دوره زمون ...

خداروشکر هیچوقت بیکار نبودم

معذرت میخام ک توی سایت شما اومدم نظر دادم شما ب بزرگی خودت ببخش

خداروشکر هیچوقت بیکار نبودممعذرت میخام ک توی سایت شما اومدم نظر دادم شما ب بزرگی خودت ببخش

خدا ببخشه

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
پسرا که خیلی گناه دارند دو سال سربازی زیاده یه شش ماه کافیه الان اکثرن تا دیپلم میگیرن میرن دانشگاه ...

دقیقا خدمت شده ی بدبختی واسه پسرا 

خودم ب شخصه انگیزه مهاجرت نبود ب هیچ عنوان نمیرفتم سربازی