2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کبا زیادی نوشتی 

قاشق چدن چ صیغه ایه 

سرویس۴۲نفر قاشق  نخر چ خبره 

اگر جمعیت زیاده ب اندازه ۴۸ نفر همه یکدست اقلام ضروری بخر شش تا بزا رو دست 

گوشت کوب س مدل نوشتی چ‌خبر شاید چند مدل باشه تو بازار همه رو نمیخواد بخری 

مینیمال 
وسیله برقی یه غذاساز بگیر همه کار برات میکنه نیازی نیست چرخ گوشت وگوشتکوب برقی وغیره با همزن برقی بگ ...

مثلا من با شوهرم میرفتم جهیزیه میگرفتم به سلیقه خودمون نزاشت چرخ گوشت و چرخ خیاطی بگیرم میگفت نه تو خیاطی میکنی نه زمان قدیم که چرخ گوشت بخواییم بخریم حالا پولشو من میدادم ولی اون میگفت وقتی مصرف نمیشه برای چی اشپزخونه رو شلوغ کنیم متنفر از اشپزخونه شلوغ

کبا زیادی نوشتی قاشق چدن چ صیغه ایه سرویس۴۲نفر قاشق نخر چ خبره اگر جمعیت زیاده ب اندازه ۴۸ نفر همه ...

گفتم که عزیرم جمعیتمون زیاده 

فقط درجه یک خودم ماشالله ۳۶ نفریم 

گوشکوبم آهنی و چوبی و برقی نوشتم چوبی و برقی رو هم ۱۰۰ هزارم نمیشن اما کاربرد دارن برا من

چه خبر اینهمه قاشق چنگال قابلمه الان من کلا ۱۸ نفره گرفتم و قاشق سرویس ۲۴  و یه سرویس سرامیگی کامل قابلمه مهمانم بیشتر ۱۸ نفر ندلریم داشته باشم رستوران اینهمه وسبله همش میره انباری یه سرویس بخر خوب بخر

کلا از هرچیزی ی دونه بخر ولی مارک خوب

چون جمعیتتون زیاده آرکوپال حتما بخر تو مهمانی های شلوغ لب پر شدن خیلی پیش میاد استفاده از آرکوپال بهتره هم سبکتره هم مقاومتر از چینی

مارک ایرانی با کیفیت پارس اوپال هست و خارجی لومینارک 

برای چایخوری هم میتونی لومینارک یا پاشا باغچه بخری 

کلا بلوریجات پاشا باغچه خیلی خوبن و تا چند سال هم مدشون نمیره

پتو مارک گلبافت 

ظروف فریزری هم لیمون خوبه 

برقی هم هم بسته به بودجه ت ایرانی نمیدونم اما خارجیا من تفال و فیلیپس و فلر و بوش و ال جی داشتم راضیم 

مینیمال 
گفتم که عزیرم جمعیتمون زیاده فقط درجه یک خودم ماشالله ۳۶ نفریم گوشکوبم آهنی و چوبی و برقی نوشتم چوبی ...

نه بحث پولش نیس بحث اینه در آینده فضا نداشته باشی برا این خورد زیرا کلا سعی کن مینیمال خرید کنی . ماشالا تعدادتون زیاده سعی کن همه چیز یک دست و یک شکل بخری کابینت هات شلوغ و شلخته دیده نشه 

کلا همه چیز در حد همون ۵۰ نفره بردار شش تاش بزار دم دست برا خودت 

مینیمال