2777
2789
عنوان

حستون نسبت به بازیگرامون چیه

217 بازدید | 26 پست

من یه مدته حس متناقضی دارم نسبت بهشون

رو است حس می‌کنم خیلی دنیا به کامشونه

برو بیاشون تمومی نداره

اینقدر تعریف و تمجید می‌شنون که گوششون عادت داره

دستمزدای بالا و زندگی تو لوکیشنایی که واسه خیلیا آرزوئه

چند روز پیش  یه مراسمی بودم مربوط به فوت یه خانم بازیگر به حدی از زندگی عادی یه انسان عادی تعریف کردن همکاراش که انگار هیچکسی دیگه این ریختی زندگی نکرده! دقت کردم چقدر یه دوربین و دیده شدن چقد  راه می‌سازه واسه پول ساختن! 

چرا؟ چون یه کتاب درمورد ایشون نوشته بودن به مبلغ هرجلد ۴۵۰ تومان یه مراسم گرفته بودن و چندتا آدم معروف دیگه هم اومدن

از سری تعجبای من اومدن یه خانم بازیگر با بادیگارد بود! شلوغ بود مراسم ولی نه در حد سه چهار تا بادیگارد آوردن!

نمی‌دونم ولی فهمیدم چقدر فضای زندگی خودم با این دسته. فرق داره در کل دنیا بر وفق مراد اونهاست 

کم کمش هیچوقت تنها نمیشن جمعا و مهمونیای خاص خودشونو دارن و حمایت تموم نشدنی مردم

دقت کردم اکثرا خانواده‌های با دید باز و فضای راحت دارن و خب این خیلی مهمه و تاثیر می‌ذاره تو آینده شخص

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی بلاگرای دوزاری مون بادیگارد دارن،تو قصر زندکی میکنن  ،اونا که بازیگران عجیب نیست داشته باشن

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بازیگری دنیای خاصیه

توجه گرفتن و همیشه دیده شدن

و کلا این مسیر

سختی های خودشو داره

همه بازیگرها پولدار نیستن

خیلی هاشون ممکنه تو ی زیرزمین بوگندو تو لوکیشن خوب زندگی کنن. بیشتر عشق به این کار دارن

از لحاظ اخلاقی هم واقعا شرایط خاص و سختی های خودشونو دارن

طنزش درستولی شما الان چه آگاهی پیدا کردی از کارای مدیری؟

مگه همه چیز  فقط آگاهه ، بخوام‌آگاهی به دست بیارم میزنم شبکه ی ۴ ،شبکه ای که تا حالا۳۰ ثانیه روش مکث نکردم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

اینم در نظر داشته باش که اون در حسرت این هستن که یه رستوران با خانواده شون برن کافیه یه رستوران برن۵۰ نفر آدم میریزن واسه عکس برداری یا تو خیابون به عنوان یه فرد عادی نمی تونن رفت آمد کنن هر سکانس ۵ دقیقه ای که شما میبینی بیش از ۱۰ بار ضبط میشه ساعت کاری شون از صبح تا شب هستش یا از شب تا صبح به صورت مدام و حق استراحت ندارن و اکثر مواقع هم از خانواده دورن 

طنزش درستولی شما الان چه آگاهی پیدا کردی از کارای مدیری؟

متاسفانه هیچ .مدیری کاراش ضعیفه اما بهت بگم هزچ گدومشون عاقبت خوبی ندارن همشون در اعتیاد مطلق می میرن و اغلب تنها .من ۲۵ ساله پیش بازیگری میخوندم

بازیگری دنیای خاصیهتوجه گرفتن و همیشه دیده شدنو کلا این مسیرسختی های خودشو دارههمه بازیگرها پولدار ن ...

زیرزمینو که قبول ندارن

حداقل تو برنامه شام ایرانی دیدم اوضاعشون به اون ریخت نیست

سرویس رفت و اومد به محل کار که دارن

غذاشونم میدن

این حداقلاست 

و الباقی

میلیاردی دستمزد گرفتن در برابر خیلی‌ها که آویزون مترو هستیم و یه صدم اون پول رو بدست میاریم تبعیض نیست؟

زیرزمینو که قبول ندارنحداقل تو برنامه شام ایرانی دیدم اوضاعشون به اون ریخت نیستسرویس رفت و اومد به م ...

شما قشر خاصی و منظورتونه

ما کلی بازیگر تئاتر داریم با مترو و موتور جابجا میشن

و غذای درست و حسابی هم حتی نمیخورن

بعد معمولا بازیگرایی که شما میفرمایید از قبل پولدار بودن دوست عزیزم قشر پولدار معمولا هنرمند میشن بچه هاشون چون دغدغه پول ندارن 

اینم در نظر داشته باش که اون در حسرت این هستن که یه رستوران با خانواده شون برن کافیه یه رستوران برن۵ ...

دائم تو کار نیستن بلاخره پروژه تموم بشه میرن تو استراحت این چیزا که حسرت نمیشه اون غذا رو میشه با خانواده توی فضای خصوصی خورد 

مردم عادی واسه یه غذای خیلی معمولی بی‌کیفیت  باید برن یه جای خیلی عادی تو شلوغی و سر و صدا غذا بخورن 

2810