2777
2789
عنوان

خودمو در برابر کراشم خار و خفیف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 58 پست
بخدا دیگ نمیرم خودمم دیگ نمیخامش پسره ی عوضی فک کرد چ عنیه

خوب شد از دلت رفت و حس تنفر داری این در فراموش کردنش راحت ترت میکنه 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا دیگ نمیشم حالم ازش بهم میخوره ولی اینک کارمون باهم در ارتباطه و هر روز میبینمش و مدام مجبورم تل ...

هنو نگذشته 

اگ گذشته اذیتت میکنه پس بدون هنوزنگذشته

هنوز ی گوشه ای ازدلت جاگذاشتی ک احتمال۱٪برگرده

ولی افسوس!!!!

اگ ب یکی ثابت کردی دوسش داری منتظررفتنش باش

این ی قانونه

ردخورنداره

همیشه ب دل دوس داشته باش ب چشم خوار

دیگه آدم تو ارتباطات قدر و ارزش آدما رو میفهمه

شات پیاما رو دیدم، کلا خوب بود، نه نحوه ی ابراز علاقه، نه جواب دادنای اون

اگر دوباره باهاش دراین موارد همکلام شدی بگو راستش چیزی که ازتون ساخته بودم با خودتون خیلی متفاوت بود و تایپم نیست

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟
همین الانشم رسیدم ک گه خاصی نبود

افرین بهش فک نکن 

باهاشم حرف میزنی انگار ن انگار خبری بوده

حتی به شوخی توی محل کارت چو بنداز که گوشیت یه مدت هک شده بوده و بقیه مواظب باشن گوشیشون هک نشه

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
دیگه مجبوری اشکال ندارهخیلی سرد صحبت کن ، همین

سرد صحبت میکنم ولی کلا کاش مجبور بودم صحبت نکنم ولی هنوزم تو جووم هنوزم ذوق دارم ک زنگ میزنم و اون برمی‌داره و گاهی ناخودآگاه سر کارهای الکی ک مهم هم نیست زنگ میزنم هنوز آدم نشوم چ کنم ؟؟؟؟ فهش لازمم فهمم بده لطفا 

سرد صحبت میکنم ولی کلا کاش مجبور بودم صحبت نکنم ولی هنوزم تو جووم هنوزم ذوق دارم ک زنگ میزنم و اون ب ...

😐😃😃

خیلی شهامت داریاا ، با اینکه جواب رد داد ولی باز اعتماد بنفستو حفظ کردی

ببین به این فکر کن یکسال دیگه از اینکارت پشیمون میشی...میگی چرا انقد خودمو کوچیک کردم

🍁🧡
2810