2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوبیای هواپیما دارم ینی بمیرمم سوار هواپیما نمیشم و حتی شبا ک خابم هواپیما رد میشه مثل سگ از صداش میترسم فکر میکنم هرلحظه قراره سقوط کنه رو خونمون

فوبیا افتادن تو چاه تاریک دارم گاهی همینجوری میاد تو ذهنم ک میفتم تو چاه اصلا نفسم بند میاد 

فوبیای زلزله دارم مخصوصا شبا چند بار بیدار میشم همش فکر میکنم زلزله میخاد بشه

و کلا ادم ترسو ایی ام و این منو خیلی اذیت میکنه

سگ.ملخ توی فضای بسته و خدایا منو ببخش اصلا دست خودم نیست از آدمهای که مشکل دارن

مشکل چی‌دارن؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
من از خفگیمثلا گیر کنم توکانال کولربشدت از پرنده میترسم(حتی بعصی وقتا خواب میبینم و تو خواب جیغ میزن ...

وایی چجور دلت میاد من از تموم جیوونا میترسیدم وقتی پرنده هم خریدم میترسیدم ازش ولی انقد عاشقش شدم کم کم رفتم سمتش، حالا همش رو سرو کولمه

ترس از چاه سنگ توالت..اصلا نگاش میکنم اگه سوسک گیرنداشته باشه میخام سکته کنم نمیدونم چرا...علی الخصوص ازاین قدیمیا که عمقش خیلی زیاده هنوزم هستن اه..یبار رفته بودیم مسافرت توالتاش ازاین قدیمیا بود وای مردم و زنده شدم تا کارمو انجام دادم..

نمیدونم چرااینطوری ام از بچگی میترسیدم..

من از حیوانات وحشت دارم خصوصا گربه یعنی بچه گربه بیاد سمتم بدنم قفل می‌کنه سفید میشم تا ایست قلبی می ...

وای خدا .

من میتونم ساعتها کنار بچه گربه ها بشینم و قربون صدقه شون برم .

به نظرم یکی از زیباترین و ملوس ترین ، موجودات خلقتند 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
من فوبیای مارمولک دارم حتی نمیتونم نقاشیشو ببینم تصورشم برام وحشتناکه کاش قرص ضدفوبیا کشف میشد😂

من عکسش رو هم ببینم جیغ میکشم و گریه میکنم...ی روز جمعه خواهرم برام ی کلیپ‌ازش فرستاد صبح جمعه تا باز کردم و یه لحظه دیدم‌ اینقدر گریه کردم شوهرم‌خیلی ناراحت شد زنگ‌زد خواهرش و دعواش کرد ...گفت روز تعطیل خراب کردی...خییییلیییی میترسم

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

ولی در کل این که بگم فوبیای خیلییی شدیدی دارم چیز خاصی نیست

بیشتر عوامل روانی ان برای من

مثلا ترس وحشتناک از شکست خوردن دارم گمه گاهی مانع میشه اصن هرکار کوچیکیو انجام بدم