2777
2789
ارتفاع.جای تنگ و سربسته.سوراخای کوچیک کنار هم شاید خنده دار باشه ولی یکم موهای بدنم دربیاد سریع باید ...

چقد همتون از جای تنگو سوراخ فوبیا دارین

خیاط خانومِ ...♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای تو آسانسور برق رفت من موندم ولی جات خالی کلی خندیدم

من خودم فوبیایی شدید دارم وقتی سوار میشم حس میکنم مثل فیلما الان سقوط میکنم اسانسور میره پایین پرت میشم سرم میخوره دردم میگیرم خونی میشم و....

خیاط خانومِ ...♡

فوبیای جای تنگ بهشم فک‌میکنم نفسم میگیرهو دریا از ترس اینو دارم برم‌توش ی کوسه نهنگی بخورم

ن من فک میکنم اگ برم توش یهو پام خالی میشه میرم توی اب

خیاط خانومِ ...♡

سلام بچه ها آفرین تو رو خدا 😭😭😭150 نفر به پرسشنامه ام جواب بدنقبول بشم این ترمموضوعش طلاق عاطفی و ...

مگه تموم نشد چند روز پیشم گذاشته بودیا😐

خیاط خانومِ ...♡

یه گلی هست جای تخمه هاش سوراخ سوراخه مثل دوش حمام هست از اینجور حفره ها می ترسن جستجو کن ببین شاید خ ...

من دیدم نترسیدم . هیچی از کرم وحشناک تر نیس 😨

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

مارمولک میبینم گریه میکنم و جیغ میکشم‌.دست خودم نیست.میدونم کاری نداره ولی از دور هم ببینم گریه میکنم‌..اسمش میاد دستم میلرزه...مثل الان...اکثرا خوابشو میبینم و تو خواب گریه میکنم و شوهرم بیدارم میکنه و میگه داشتی زار میزدی...

ارتفاع 

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡