2777
2789

اول بگم ک منو شوهرم فامیلیم و خواهرشوهرم مخالف ازدواج منو شوهرم بود 

خلاصه شوهرم یه پسرعموی خیلی چاق داره ک پسره ازم چهارسال کوچیکه وقتی بچه بود من نگهش میداشتم

بابای این پسره از بچگی منو دوست داشت عین دخترش منو ناز و نوازش میکرد

امشب همه جمع خونه ما بودن حرف از ازدچاج منو شوهرم شد خواهرشوهرم داغ دلش تازه شد..مادرشوهرم هی میگفت فامیلای ما دوست دارن و پدرشوهرت از بچگی میگفت اینو عروس خودم میکنم یهو خواهرشوهرم برگشت گفت عموم (همون بابای پسرچاق و یکم از این ساده های خنگه) میگفت فلانی رو بنظرتون میدن به پسرم

اینو گفت و خودشون هر هر خندیدن بعد من برگشتم گفتم اعع حیف شد از دستشون رفتم پس میگم دخترتو عروس خودش بکن تپلم هست بهم میان( دختر خواهرشوهرم) 

خواهرشوهرم و مادرشوهرم بهم پریدن ک چرا این حرفو میزنی گفتم اگه پسر خوبی نیست تو چرا بهم گفتی گفت تو الان شوهر داری کی میاد تورو بگیره ما خیلی از حرفت ناراحت شدیم منم گفتم من قسم میخورم ک عموت همچین حرفی نزده تو خواستی تخریبم کنی ک ینی خواستگارت همین پسره بود...بعد شوهرمم از اونور گفت اره عموم میدونه از پسرش بزرگی اون موقع هرروز بهم سفارش میکرد فلانی دختر خیلی خوبیه حواست بهش باشه از دستش نده منم حواسم بهت نبود بعد عموم بهت فکرکردم و بهت پیشنهاد دوستی دادم

بعد خواهرشوهرم شام گذاشتیم نخورد میوه گذاشتیم نخورد چایی دادم برنداشت میوه گذاشتم جلوش دست نخورده موند و بدون خدافظی از من رفتن 

خواهرشوهرم زودتر رفت مادرشوهرمو ما رسوندیم تو ماشین گفت اصلا حرف قشنگی نزدی دلشو شکوندی شوهرم گفت خوب کاری کرد گفت وقتی اون راحت دل میشکنه و منم از حرفش ناراحت کرد حقش بود

بنظرتون اشتباه کردم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اشتباه نکردین ولی باید احترام مهمان تون رو نگه میداشتین

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

شاید تاحالا کار درست نکردە باشی 😬ولی مطمئنا این بهترین کار بود

چرا یادت رفت بگی خواهرشوهر خجالت نمیکشی من شوهر دارم در مورد شوهر دادن من حرف میزنی؟؟والا عیبە آدم در مورد زن شوهردار این چیزا رو‌ بگە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
نه اشتباه نکردین ولی باید احترام مهمان تون رو نگه میداشتین

دیگه احترام هرکی دست خودشه

نباید شروع می کرد

اگه اون ادم پسر قابلی بود در واقع این خانم داشته به داداش خودش توهین می کرده با مطرح کردنش

اما خواسته همسر برادرشو کوچیک کنه 

***اسی حقیقتا ای کاش بهش می گفتی الان داری غیبت اونارم می کنی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2810