2777
2789
اگه گفت آره حواسم هست چی بگم؟ درحالیکه میدونم نیست...

حالا از یه طرف یکاری کن 

اگه گفت اره اوکی هست 

توام پول تو جیبی بگیر ازش پسنداز کن واسه خودت 

دیگه اینجوری نگران نیستی که شوهرت به کی پول میده زیاد یا نه 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

اگر می گفتید همسرم پول کافی نمیده، نیازهای من رو برطرف نمی کنه، می تونستم به شما حق بدم و راهکار، اما وقتی نیاز شما برطرف میشه و راضی هستید پس همسر شما از حق شما نگذشته اما حامیه پدر نیز هست که به شما پیشنهاد می کنم دخالتی نداشته باشید تا همسرتون موضوع رو حل کنه و شما نقش حامی داشته باشید و مقابل همسرتون نایستید، به ویژه اینکه فرمودید همسرتون گفتند حقوق پدر رو کم می کنم اما نکردند...حضورتون رو در این زمینه کم رنگ کنید....

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا از یه طرف یکاری کن اگه گفت اره اوکی هست توام پول تو جیبی بگیر ازش پسنداز کن واسه خودت دیگه اینج ...

اتفاقا میخام همینکارو کنم. تاالا و همین لحظه خیلی دلم براش میسوزه و هب نمیخام بیش از توانش ازش بخام ولی میخام یه بار دیگه باهاش حرف بزنم اگه این سری جواب نگیرم بعدش اینکارو کنم

واسه همین صمم شدم ک حتما حرف بزنم باهاش

اتفاقا میخام همینکارو کنم. تاالا و همین لحظه خیلی دلم براش میسوزه و هب نمیخام بیش از توانش ازش بخام ...

دقیقا اینکار درسته 

اگه واقعیتو نگفت 

حتما از این روش برو 

به روش نزن 

بگیر پس انداز کن

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

اگر می گفتید همسرم پول کافی نمیده، نیازهای من رو برطرف نمی کنه، می تونستم به شما حق بدم و راهکار، ام ...

ن ببینید خب تو این زمونه خوراک و پوشاکو دیگه تقریبا همه میتونن اوکی کنن

ولی من حرفم چیز دیگه‌ایه. اول اینکه چرا پولی ک نیشه خرج زندگی خودمون شه باید اضافه بر سازمان به پدرش بده؟ درصورتیکه خودمونم میشد همینو لااقل پس انداز کنیم

هرچند میگم که اصلا به پس انداز نمیرسه وقتی اونقدر ب پدرش داد مجبور شد قرض بگیره. و حالا آیا من توی این قضیه میتونم بیخیال باشم؟ وقتی شبا بخاطر همین قرض دیر میاد خونه و من و بچه خسته و کوفته می‌بینینش؟ آیا وقتی قرض داره و خلقش به هم میریزه این باباشه که باید تحملش کنه یا من؟ 

نمیشه دخالت نکرد.. مگه باهم زندگی نمیکنیم؟ 

من دنبال راهکارم

دقیقا اینکار درسته اگه واقعیتو نگفت حتما از این روش برو به روش نزن بگیر پس انداز کن

میگم شوهرم اگه بفهمه گوشیشو دیدم اونطور ناراحت نمیشه میتونم بگم اتفاقی دیدم. اینطوری دستم بازه ک بقیه حرفامو بزنم. ینی میخام بفهمه ک فهمیدم... ن اینکه بخاد دروغ بگه و من حرفام تو دلم بمونه

میگم شوهرم اگه بفهمه گوشیشو دیدم اونطور ناراحت نمیشه میتونم بگم اتفاقی دیدم. اینطوری دستم بازه ک بقی ...

نه اصلا وابدا در مورد گوشی چیزی نگو 

فقط بگو .عمل کردی حرفامو 

بعد دیدی جوابش بود آره و بهت دروغ گفت 

به روش نزنیااااااا!

در عوض پول بگیر پس انداز کن همین

ن ببینید خب تو این زمونه خوراک و پوشاکو دیگه تقریبا همه میتونن اوکی کننولی من حرفم چیز دیگه‌ایه. اول ...

می فهمم، به نظر شما چقدر نفوذ دارید که بتونید همسرتون رو بدون بحث قانع کنید که از این شرایط راضی نستید؟

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
می فهمم، به نظر شما چقدر نفوذ دارید که بتونید همسرتون رو بدون بحث قانع کنید که از این شرایط راضی نست ...

تقریبا زیاد. حتی وقتی حرف میزنم میدونه ک درست میگم . قبول میکنه. ولی نمیدونم اون لحظه چطور میشه ک نمیتونه ب قولش عمل کنه

احتمالا باباش میگه مثلا تا شب میتونی ۱تومن بزنی فردام میگه پسفرداام میگه و شوهرم هیچکدومو نه نمیگه 

من اینو میخام تغییر بدم ک بتونه ب باباش بگه مثلا ۱تومن نمیتونم نصف میرنم. یا ی روزش بگه نه 

تقریبا زیاد. حتی وقتی حرف میزنم میدونه ک درست میگم . قبول میکنه. ولی نمیدونم اون لحظه چطور میشه ک نم ...

سلام 

تاجایی که دل پدرش نشکنه و بیشتراز پدرش  خانواده اش به سختی نیفتند 

خودتون رو بندازید توی قسط مجبورمیشید براش پول کناربگذارید و با هرقسط سریع طلا بخرید پس انداز بشه 

مدل همسرتون مثل پدرشه کلا یک مجرا باشه پول رو میریزند داخلش 

الان این مجرا نیازهای شما و هزینه کردن های پدرشونه 

پس مجرای عقلانی باسیاست و غیرمستقیم پیداکن 

از طرف دیگه برنامه تفریحی کم خرج بگذار بذار یاد بگیرن مدیریت کاررو 

وقتی تفریح کردید بازخوردهای فوق العاده مثبت بهشون بده 

اینطوری سعی میکنند مثل همون هی کارکنم هی پول توی اون مجرا بریزم 

هی وقت خالی کنم بازن و بچه برم تفریح و استراحت 

سلام تاجایی که دل پدرش نشکنه و بیشتراز پدرش خانواده اش به سختی نیفتند خودتون رو بندازید توی قسط مجب ...

ببینید فکر کنم ذهن همسرتون مدلی هست که باید بهش برنامه بدید خیلی ملایم و غیرمستقیم و ایشون اجرا کنه و همه انرژیش رو برای این کارمیگذاره 

و شما ذهن همسرت رو بگیر 

چون اینطوری که میگید فقط ضعف و عدم شانس نیست قضیه پدرهمسرتون 

ایشون مدیریت پس انداز و سرمایه گذاری و عقل معاش ضعیفی دارندپس زندگیتون وصل بشه به ایشون اینده ندازید 

چه بسا باسیاست های انسانی شما و ذکاوت مالی و رفتاری پدرشوهرتون هم به تمکن مالی خوبی برسند و کنارش خانواده گرمی باشید ان شا الله

عزیزدلم این راهکارواقعا بهتره عملی تره یکسال دیگه دعام میکنی 

سلام تاجایی که دل پدرش نشکنه و بیشتراز پدرش خانواده اش به سختی نیفتند خودتون رو بندازید توی قسط مجب ...

سلام ممنون

اتفاقا چندماه یه قرعه‌ای نوشته بودیم و همین ۱۵۰تومنی ک میگم کم آوردن مقداریشو از همین قرعه برداشت.اصلا نشد یه فکر دیگه براش بکنیم. پس تقریبا این راه جواب نمیده

درمورد تفریحم اتفاقا همش میگه وقتم حالی شه وضعم درست شه فقط بریم اینور اونور فقط بریم بگردیم

ولی هیچکدوم از اینا باعث نمیشن ک اون اتفاقه نیفته... چون میگم که یهو یه پول زیادی دستش میاد مال مشتریه ولی خب از همون پول حقوق باباشو میده. ولی برای کارایی ک خودمون بخایم بهش دست نمیزنه... 

2810