2777
2789
عنوان

دعا کنین شوهرم بمیره راحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 23 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی اون مظلوم ترین یا مذهبی ترین آدم هم که بهش نمیخوره من شنیدم ازین کارا می‌کنه البته نه همه ولی من تو همه قشری دیدم که اینکارو کنن

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
بهش بگو براچی اومدی خاستگاری من وقتی وجودشو نداری مث ی انسان کنارم باشیبگو تو ک قرار بود کلا پیش خان ...

نفهمه حرف میزنم نمی‌فهمه کاش بمیره راحت بشم خدایا چرا این یه نفرو نمیکشی من ازش راضی نیستم اذیتم میکنه حلالش نمیکنم

کاش میشد هر کی که حیونه شوهر خوبی نیست بمیره

ببین هر کی یجور از دست شوهرش میناله .شوهر من مثلا بچه ننه و وابسته خانواده.دست بزنم داره واقعا سخته برام ولی چیکار کنم دوتا بچه دارم

نفهمه حرف میزنم نمی‌فهمه کاش بمیره راحت بشم خدایا چرا این یه نفرو نمیکشی من ازش راضی نیستم اذیتم میک ...

الان شما بهش بگی اگ میخایی اینجور ادامه بدی من نمیتونم باهات زندگی کنم چی میگع؟؟

بگو من با هزارتا امید نیومدم اینجا ک هر روز غصه بخورم اگ تو خودت نمیبینی اونجور ک باید رفتار کنی پس خاهشا ب خانوادت بگو ک چجور ادمی هسی تا بفهمن مشکل تویی و تکلیف من هم مشخص بشه

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

بشم مهم نیست با هر مثل خودش باید بود

اگه ی نفر خودشو بنداز تو گل و لجن توام همون کارو میکنی  .نه ولی  ادم عاقل خودشو دور نگه میداره. کسی ک دوسش داره عاشقشه بهش کمک میکنه در بیاد تمیز بشه . حالا تو کدومی خودشی عاقله هستی یا عاشقه ؟؟؟