2777
2789
خداروشکر عالیهازدواجی که توش عقل و قلب با هم سهیم باشن فوق العادست بهترین زندگی رو میسازید کنار هماس ...

دقیقا🥰پایدار باشین عزیزم❤️ انشالله زندگیتون همیشه پر باشه از عشقو آرامش🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟😍مرسی عزیزم❤️🥰

آره من همش دلم تنگ میشه باورت میشه دو روز قبل عروسی رفتم برای دکلره موهام آرایشگر مواد گذاشت دید نمیتونم تحمل کنم باز کرد دید همش نارنجی شده🤣🤣🤣🤣🤣 یادم رفته بود بگم حنا دارم ۴ بار دکلره کرد و این وسط دختر عموم از موهای هویجی من عکس گرفت فرستاد برای دختر عمه ام یه جوری حرف زد که انگار مثلا من خبر ندارم براش عکس فرستاده گفت موهاشو آرایشگر خراب کرده اومدی دیدی نزن تو ذوقش اونم بی خبر از اینکه دکلره کردم و رنگ گذاشتم گذاشتم خیلی هم قشنگ شده زنگ زد گفت آره عکستو دیدم چقدر خوب شده و اینا روز عروسی که منو دید وایساده بود وسط تالار فحش می‌داد میگفت چقدر حرص خوردم ریختم تو خودم .... همیشه یاد این موضوع میفتم کلی بهش می‌خندم 

من ک دم دمای خواستگاریمه استرس شدید دارم

عزیزم😍آره منم اینجوری بودم استرس طبیعیه چون میخوای وارد دوره جدیدی از زندگی بشی و اولش اینجوریه

شما دوستین یا سنتیه مثه من؟🤭

من از استرس یه ماه کامل پریود بودم تا یه هفته بعد از عروسی همچنان پریود بودماکلا همیشه هروقت استرس ز ...

آخی عزیزم

عه منم قبل عقد از استرس تا دوماه پریود بودم وحشتناااک

ولی دکتر اینا اینقدررر دارو دادن مصرف کردم الان مال من برعکس شده کلا😅باورت نمیشه دیگه علائم همه چی دارما ولی خودمو بکشم نمیااااد😮‍💨و این خیلی بده

من دو ماه دیگه عروسیمهاز الان استرس دارم ولی لحظه شماری میکنم چون دلتنگی بد دردیه

عزیزم🥹حق داری درکت میکنم

انشاالله به خوشی و سلامتی ازدواج کنینو خوشبختی بدرقه زندگیتون باشه💕🤗

همه بهم میگفتن خیلی ریلکسی.شب قبل عروسیم حالم بد شد دکتر میگفت شاید آپاندیس داری گفتم دکتر دارو بده ...

واااای دیگه جراحیت کردن یا به خیر گذشت؟😧

پایدار باشین عزیزم❤️ الهی زندگیتون همیشه سرشار از عشق و آرامش باشه و سلامت و تندرست باشین انشاالله💕

2810