2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 10572 بازدید | 421 پست
برای تو چه چیزایی روشن‌گر بود؟ خوشحال میشم بهم معرفی کنی

اینکه متوجه شدم من زشت نیستم من به درد نخور نیستم من بی خاصیت نیستم من شخصیت فوق العاده و مشحری داشتم 

ولی خانواده باعث شده بود احساس کنم اکسیژن هدر میکنم

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

اینکه متوجه شدم من زشت نیستم من به درد نخور نیستم من بی خاصیت نیستم من شخصیت فوق العاده و مشحری داشت ...

اوهوم دقیقا آدم یه جایی این‌هارو متوجه میشه 

منظورم منابع بودی، دنبال یه منتور یا منبع خوب می‌گردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرار بود احترام نذارم جوابتون رو نمیدادمملی وقتی نظری میدید که کلا از دور خارجه و ربطی به نوشته های ...

کسی که اینقدر متوهم هست با اینکه مادرش بهش گفته تو بچگی زشتی که هنوز میگه خواهان دارم با اینکه متاهل ومتعهد هست میگی خواستگارام صف کشیدن برام 

یا خانواده همسرم خونه هشتاد متری دارن و..مادرم گفت فلان چجور روشون شده بیان خواستگاری 

یا شوهرم سفید وچشم‌روشنه ولی من ازش سر ترم از لحاظ مالی وفیافه 

توقع داری ما که بخونیم چی بگیم 

گفتی خونه شوهر وپدر شوهرم شریکی با هم هست الان میگی داره نمی‌ده 

همسرت هم من مشکلی ندیدم توش جز سیگار که خط قرمزت بوده 

گفتم فکر نکن جدا شی همه خواستگاراصف میکشن باکره هم باشی باز دو سال شوهر داشتی 

هر پسری هم بیاد باز خانواده داره که شاید شما نپسندی 

یبار میگی دو هفته گفتم نه بعد یه شب خواب نما شدم صبح گفتم آره خوب معلوم هست نمیتونی تصمیم بگیری با خودت کنار بیای 

سرد شدن همسرت هم به خاطر حرص وجوشی هست که خودت بهش میدی فکر کن اینجا حرف درست رو نمیتونی بپذیری دیگه تو زندگی شخصی چجور برخورد می‌کنی اگه حرف یا حرکتی باب میان نباشه 

الآنم اگه فکر می‌کنی حروم شدی جدا شو ولی تصمین نیست مثل همسرت باز گیرند بیاد اول جدا شو بعد به ازدواج مجدد فکر کن 

در مورد مراسم ازدواج هم میکس مادر شوهرم پرسید کی عروسی میگیرید از اول که مامانت گفته وضع خانواده همسرت وکاسه بشقاب چطوره دیگه شوهر کردی کفش نیست که عوضش کنی نظرت رو مدام 

الآنم می‌دونم می‌خونی وباز جبهه میگیری پرو حرفام فکر نمیکنی 

من نظر پرت نمی‌دم شما کلا از زندگی پرت هستی و نمیدونی چی تو ذهنت هست 

این درگیری های ذهنیت رو با خودت حل کن 

دلم سوخت برات نظر میدم گفتم خودت رو با توهمات بدبخت نکنی فردا باز پشیمون بشی 

از اول دیدی دلت نبود قبول نمیکردی ازدواج کنی اینقدر تو سر شوهر و خانواده شوهرت نزن 

قرارشد جواب ندی ولی باز جواب توهین آمیز می‌نویسی منم مجبورم نصیحتت کنم 

اوهوم دقیقا آدم یه جایی این‌هارو متوجه میشه منظورم منابع بودی، دنبال یه منتور یا منبع خوب می‌گردم

عزیزم من راستش منبع خاصی نداشتم 

بچه ای که در خانواده کنترل گر و حساس رشد می‌کنه بچه خیلی باهوشی میشه هوش هیجانی بالایی پیدا می‌کنه طوری که از صدای قدم های اعضای خانواده متوجه میشه صدای پای کیه 

اینطور بچه ها از همون بچگی متوجه همه چیز هستن 

من حتی در کودکی هم متوجه بودم ریشه رفتار هام مادرمه 

پیش تراپیست خودم بهش میگفتم مشکلات رو و میگفتم ریششو می‌دونم از اینجاست ...خودش می‌گفت چقدر باهوشی تحسینم میکرد 

کتاب خاصی براش نخوندم شاید باورت نشه همش از درون خودمه

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

کسی که اینقدر متوهم هست با اینکه مادرش بهش گفته تو بچگی زشتی که هنوز میگه خواهان دارم با اینکه متاهل ...

بیست و خرده ای تاپییک جلو رفت همه رو مودبانه جواب دادم و با احترام . اما شما به شدت بی ادب و شخصیت هستید . 

توانایی برداشت درست از مطالب رو هم نداشتید مثل بچه ۱۲ ساله حرف میزنید و متوجه میشید . 

حرف زدن با آدمهایی با ذهن بیمار برام طاقت فرسا هست چون به اندازه کافی خودم رو برای آدمهای بیمار خرج کردم 

ریپ نزنید و از تاپییک بیرون برید .

کسی که اینقدر متوهم هست با اینکه مادرش بهش گفته تو بچگی زشتی که هنوز میگه خواهان دارم با اینکه متاهل ...

درضمن مادرم هم اونموقع ذهنش بیمار بوده درست مثل الان شما . 

وگرنه الان داره خودشو می‌کشه تا بهم ثابت کنه زیبام چون اون تایم بخاطر خشمی که داشت اینطوری سر من خالی میکرد با سرکوفت ...

تو کل این بیست صفحه هیچکس نتونست دلم رو بشکنه ... نمیگم حلال نمیکنم ولی سپردمت به خدا با اینهمه عقده .

می‌فهمم تحلیل‌گری

بله عزیزم دقیقا اینو تراپیست گفت بهم گفت ذهن به شدت تحلیل گری داری. 

این موضوع هوش هیجانی بالای من خیلی تو زندگیم کمکم کرد خیلییییییی زیاد 

ولی بدی هایی هم داره که آزارم میده

آها اون وقت خودت که معترف هستی بیماری کاری ندارم 

بعد کجا با ادب حرف زدی توهین رو شما شروع کردی برو بخون ببینم کجاش مودبانه در جواب من نوشتی 

به هر حال منم علاقه ای ندارم با شما هم کلام بشم 

همین راه رو برو جلو این خود درمانی هایی که رفتی وتراپیستت دیگه خیلی روت کار کرده از او نور بوم افتادی حتی شوهرت هم آدم حساب نمیکنی که اول جدا شی بعد به فکر ازدواج مجدد خواستگار باشی 

وقتی تایپیک میزنی جنبه رو هم داشته باش که کسی نظر داد که به مذاقت خوش نیومد شروع نکنی به اهانت 

خودت برو بخون ببین من وی گفتم تو چی نوشتی که صدام در اومد 

انگار فقط من به رفتارش وطرز نگاهش از بالا به آدم ها معترض بودم 

به هر حال بدرود دیگه جواب نده که منم سراز این تایپیکت درنیارم 

آها اون وقت خودت که معترف هستی بیماری کاری ندارم بعد کجا با ادب حرف زدی توهین رو شما شروع کردی برو ب ...

من برای شخصیت خودم ارزش قائلم نمیذارم یه آدم با این ذهنیات مریض بهم توهین کنه . 

حرفای شما سراسر توهین بود توهین هم شنیدی 

چقدر باید عقده ای باشه یه آدم که درحواب همچین تاپیکی بیای بگی تو که تو بچگی مادرت هم بهت گفته زشت الان تو توهمی که خوشگلی 

تو این بیست صفحه نهایت ده نفر مثل شما بودن همه اون افراد هم چک کردم زندگی های دامن سیاه داشتن و گذشته ای که بیمارشون کرده 

توهم اگر میتونی برو تراوین خودتو درمان کن .

دلسوزیت برا خودت

اینه چو نقش تو بنمود راست خودشکن اینه شکستن خطاست 

من گفتم از بالا به آدم ها نگاه نکن 

اینکه شوهرت رو تحقیر کنی یا خانوادش رو به انتخاب خودت توهین کردی با کوچک کردن آدم های زندگیت یا کسی که تو تایپیکت نظر داده خودت بالا تر وبرتر نمیشی 

مادرت هم فقط مشکلش پول بوده اوایل زندگی پول نبوده همه چی زشت بوده براش الآنم پول هست مثل شما دیگه بقیه رو آدم حساب نمیکنه 

کسی هم زشت نیست هر کس اندازه خودش زیبا هست با بقیه درست برخورد کن که کسی هم بهت توهین نکنه من گفتم نظر دادم چرا بهم توهین می‌کنی باز اومدی تو جواب یه بند توهین نوشتی که چرت وبی ربط گفتی 

دبگم ریپ نزن خوشم نمیاد تو تایپیک شما سردربیارم 

اینه چو نقش تو بنمود راست خودشکن اینه شکستن خطاست من گفتم از بالا به آدم ها نگاه نکن اینکه شوهرت رو ...

جمع کن برو بیرون تاپییکی با این موضوع به نظرات خاله زنکی نیاز نداره. 

اینقدر بچه ای که مطالب ساده ای که نوشتم نتونستی درست درک کنی ؛ برو بچسب به زندگی خودت که مبادا بچه بیمار تحویل جامعه بدی با این تفکراتت 

پشت هم ریپ میزنیی میگی جواب نده به سلامت