2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 8145 بازدید | 392 پست
سلام دوست عزیز، چند صفحه ای از پستت رو خوندم، خیلی از افراد با مشکلات بیشتر تونستند زندگیشون رو بساز ...

سلام بله حرفتون درسته ... ولی کنار همسرم احساساس تنهایی زیادی دارم و روز به روز داره بیشتر میشه 

حالا دوستان یه سری راه حل ها گفتن به کار بمیرم انشالله حل بشه ولی اگر حل نشه واقعا توانایی موندن ندارم ... به اندازه کافی بی مهری و تنهایی کشیدم 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

هرکسی که ما باهاش ازدواج کردیم میتونه باعث صعود یا سقوطمون بشه و این بستگی به خود ما داره. هرکس به شکلی با مشکلاتی درگیر هست، طرف هست ظاهر زندگی عالی از لحاظ مالی، روابط اجتماعی و ... بعد درگیر بیماریه، یکی رو میبینی تمام زندگیش تامینه از همه لحاظ، ولی بچه دار نمیشه، یکی میبینی بچه های سالم داره و خودش سالمه اخلاق شوهرش خوب نیست.

بگرد داشته های زندگیت رو پیدا کن و به جای مشکلات ، داشته ها رو توی ذهنت پر رنگ کن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک دوره ی آموزشی داخل ایتا مدتیه داره برگزار میشه و خانمهای زیادی دیدم ازش نتیجه گرفتن، افرادی که مشکلاتشون از شما هم بیشتر بوده، واقعا دوره ی بینظریه، اگر دوست داشتی بهم پیام بده ادرس کانالش رو برات بفرستم، یه کانال داره تجربه های خانمها رو مینویسه و گاهی فکر میکنی تو زندگیشون معجزه شده، تمرکزش هم روی اقتدار دادن به مرد هست، برای اقایون هم دوره مشابه داره تمرکزش روی محبت کردن به خانمه

یک دوره ی آموزشی داخل ایتا مدتیه داره برگزار میشه و خانمهای زیادی دیدم ازش نتیجه گرفتن، افرادی که مش ...

هزینش چقدر هست عزیزم ؟

کلا یه تومن دارم 🙂

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

سلام بله حرفتون درسته ... ولی کنار همسرم احساساس تنهایی زیادی دارم و روز به روز داره بیشتر میشه حالا ...

لیست دوره های آموزشی موسسه تنهامسیرآرامش:

1- دوره همسرداری مومنانه مخصوص همه بانوان کشور با بیش از 40 هزار دانشجو و با بیش از یک سال آموزش مداوم

ادمین ثبت نام:

@admin_hamsardari

لینک رایگان تجربه های کلاس همسرداری: 👇🏼👇🏼

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

💕🌹🟢💕🌹

2- دوره همسرداری آقایان

ادمین ثبت نام:

@admin165

🌷❤️🌹✅❤️🌷

3- دوره تخصصی تربیت فرزند زیر 7 سال در طول 6 ماه

ادمین ثبت نام:

@admin_tarbiatfarzand

🌹🔶❇️🌹❇️🔶

4- دوره تخصصی تربیت فرزند 7 تا 14 سال در طول 6 ماه

ادمین ثبت نام:

@Admin_raising_child_2

5- تربیت فرزند بالای 14 سال در طول 6 ماه

ادمین ثبت نام:

@admintma3

🔶🌺🔶🌺🔶

6- دوره تربیت مربی و مدرس:👇🏼

@admin13698

7- دوره بسیار عالی و کاربردی مزاج زندگی در مورد مسائل طبی و سبک زندگی اسلامی 💥💥💥👇🏼

ادمین ثبت نام

@admin_mezaj_zendegi

🔸 هزینه هر کلاسی 300 هزار تومان میباشد و هر دوره حدود 6 ماه طول میکشه

❇️

لیست دوره های آموزشی موسسه تنهامسیرآرامش:1- دوره همسرداری مومنانه مخصوص همه بانوان کشور با بیش از 40 ...

ممنون از لطف فراوانتون 

واقعا جواب میده ؟؟؟ پولمو دور نریزم یه وقت الان شرایط خرج اینطوری ندارم که از دستم بره 

عزیزم مشکل من بلد نبودنش نیست اگر این بود که اینقدر خودمو نمیکشتم سر اینکه یاد بگیره دیگه شک دارم ای ...

شما که اهل آموزش و یادگیری هستی عزیزم 

برو تلگرام کانال آقای سعید قویدل خودشناسی با آموزه های مولانا رو یاد میده خیییییییییییلی متحول میشی ... مطمئنم اگر واقعا پیگیر بشی تمام بخش های زندگیت متحول میشه ... آموزش ببینی خدا وارد زندگیت میشه معجزات عجیب با چشمات بهشت رو همین جا تجربه میکنی 

اما باید آموزش ببینی ... نی نی سایت اجازه نمیده لینک برات بزارم نام سعیدقویدل رو در گوگل سرچ کن کانال تلگرام و پیج های اینستاگرامش رو میبینی حتی میتونی دورهاشو شرکت کنی اگر ادمینش رو خاستی بگو برات بفرستم 

برو دنبال خودشناسی با آموزه های مولانا خرد درونت بیدار میشه کل زندگیت متحول میشه خاهش میکنم پیگیر شد چقدر میخوای عذاب بدی خودتو دیگ بسه دختر 

تو لایق آرامش، شادی بی سبب و خوشبختی هستی شروع کن 

برو دنبال خودشناسی با آموزه های مولانا خرد درونت بیدار میشه کل زندگیت متحول میشه خاهش میکنم پیگیر شد ...

منظورتون از عذاب چیه برداشتتون وی بوده از داستان من میشه بگید ؟ دلم میخواد بدونم از بیرون چطور به نظر میرسه ؟

و اینکه این آقای قویدل رو میشه آیدی بدید 

منظورتون از عذاب چیه برداشتتون وی بوده از داستان من میشه بگید ؟ دلم میخواد بدونم از بیرون چطور به نظ ...

برداشتم از زندگی شما اینه که خرد زندگی یا همان قانون قضای خداوند یه پوسته تاریکی برات ساخته ... تو الان در درون یک پیله هستی باید پیله رو بشکنی بیای بیرون خودتم به تنهایی نمیتونی اینکار رو کنی ... چون منیت ما ذهنیت ما نمیزاره خاطرات و مسیری که توش گذشتی همش برات ترمز ایجاد میکنه 

پس باید خودتو هر چه سریعتر ببندی به آموزه های مولانا خداوند خودش خاطرات و احساسات قبلت رو پاکسازی میکنه شما در بدو تولدمثه یک آب روان جاری بودی متاسفانه مسیر زندگی و قانون قضای خدا برات یک کوزه ای ساخته که این کوزه باید شکسته شه تا شما مجددا آب روان و جاری بشید ...

هر کسی به یک طریقی قانون قضای خدا براش کوزه ساخته ...

اما یکی آگاه میشه و شروع به خودشناسی میکنه و عملکرد ذهنشو میشناسه و مسیر آب رو باز میکنه و میره به مقصد خییییییییییلی ها هم تا ابد ناله و شکایت میکنند 

شما اهل دلی عاشقی و محکمی، فروتنی اهل یادگیری هستی برو دنبال خودشناسی بهشت رو تجربه کن ...

بخدا قسم من دنبال انواع و اقسام دوره های چذب، همسر دلخواه، هیپنوتیزم هر چی که فک کنی رفتم هیچی عایدم نشد 

تنها آموزه های خودشناسی مولانا منو اندکی احساساتمو تبدیل به عشق کرد ... میگم کمی چون منم تازه چند ماهه شروع کردم ... 

برداشتم از زندگی شما اینه که خرد زندگی یا همان قانون قضای خداوند یه پوسته تاریکی برات ساخته ... تو ا ...

درباره این روش میشه بیشتر توضیح بدی 

با مولانا؟ چطوری ؟

درباره این روش میشه بیشتر توضیح بدی با مولانا؟ چطوری ؟

برو تلگرام بزن 

دروس مولانا با سعید قویدل (لذت زندگی) 

و کانال بعدی تجربیات افراد و تبدیل مسیر زندگیشون ...

جزئیات دوره های خودشناسی 

ادمین کانال سعید قویل 

@alizadehadminn