2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 6202 بازدید | 372 پست
پسره فکر کرد مجردی؟

بله 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

همون دگ ، الان عوض شده کارخودمومیکنم اما خب رابطه خراب شده مثلا همسرم میگ بریم ط بالای باب..ام بابای ...

عزیزم این کینه ها رو بریز دور هرچقدر بیشتر از خانوادش کینه بگیری حتی به حق حال خودت بدتر میشه 

منم دلم از خانواده همسرم گرفته ولی خب سعی میکنم فراموش کنم چون خودم آسیب میبینم

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله

چقدر زیاد بهش اجازه دادی حرف بزنه وقتی فهمید شوهر داری دیگه نباید چیزی می‌گفت فکر نکن این پسر فرشته است از دور داری میبینی همین باعث شد احساس کنی چهره نامزدت به دلت نیست.

یه سوال؟

نماز میخونی؟

چقدر زیاد بهش اجازه دادی حرف بزنه وقتی فهمید شوهر داری دیگه نباید چیزی می‌گفت فکر نکن این پسر فرشته ...

با من حرف نزده عزیزم . این حرفا رو رفته به مادرش گفته از من تعریف کرده بعد مادرش گفته فلان دختر نامزد داره و طرف هم بیخیال شده 

بله

چقدر درک کردم حرفاتون رو بله درسته . ولی هرکسی یه ایرادی داره من قرار نبود کامل باشم ... بهش هم آگاه ...

معلومه که دوستت داره از لحنش کاملا مشخصه چقدرم ذوق میکنه بهش توجه میکنی...

من خودم این دوره رو گذروندم طرف مقابل دست خودش نیست وابستگی به طرف مقابل فشار زیادی وارد میکنه وناخوداگاه ازت دور میشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
چقدر زیاد بهش اجازه دادی حرف بزنه وقتی فهمید شوهر داری دیگه نباید چیزی می‌گفت فکر نکن این پسر فرشته ...

من معیار هام چیز دیگه ای بود ولی خب چهره برام اونقدری مهم نبود که کسی رو بخاطر رد بکنم 

برای همینه میگم تازه یک‌ماهه دارم همه کم.و کاستی های زندگیم رو میبینم وگرنه قبل این عاشق چهرش بودم همیشه ریشای رنکیشو نوازش میکردم 

معلومه که دوستت داره از لحنش کاملا مشخصه چقدرم ذوق میکنه بهش توجه میکنی...من خودم این دوره رو گذروند ...

چطوری درستش کنم عزیزم ؟ میام یه دوروزز خوب باشم میبینم همسرم هنوز مثل قبل نشده انگیزم میریزه

خب کی به گوش تو رسوند؟

مادرم 

تو این ماه پنج نفر از خودم خواستگاری کردن سه نفر از مادرم 

من معیار هام چیز دیگه ای بود ولی خب چهره برام اونقدری مهم نبود که کسی رو بخاطر رد بکنم برای همینه می ...

چقدر تو رمانتیکی حقیقتا خوشم اومد ازت خدا برای زندگیت پادرمیونی میکنه

حلقه نداری مگه؟ اینا دیگه کین

چهرم کمتر از سنم می‌زنه کاهی فکر میکنن ۱۷ سالمه یا ۱۴ حتی😐

نه دستام حساسیت میزنه حلقه نمیندازم فقط مهمونیا میندازم 

من حتی دانشگاه هم میرفتم رفتارم خیلی سنگین بود ولی خب اونجا حلقه مینداختم کسی فکر پیشنهاد به سرش نزنه چه برسه بیان چون چشم تو چشم میشدم بعدا خوشم نمیومد

چقدر تو رمانتیکی حقیقتا خوشم اومد ازت خدا برای زندگیت پادرمیونی میکنه

چرا اینو میگی ؟

خجالت کشیدم راستشو بگم ذوق هم کردم یکم 🤭😚

انشالله هرچی خودش صلاح می‌دونه بچینه برام سپردم دست خودش فقط 

چطوری درستش کنم عزیزم ؟ میام یه دوروزز خوب باشم میبینم همسرم هنوز مثل قبل نشده انگیزم میریزه

تمرکزت باید به خودت باشه اینکه روی پای خودت بایستی و انتظار نداشته باش دیگران نازتو بکشن و قوی باش

موقع ناراحتی اصلا قهر نکن که حتی نیاز باشه ناراحت بشی که چرا منتتو نمیکشه

من الان دارم روی خودشناسی کار میکنم کتاب زمینی نو رو خوندم خیلی کمکم کرد این کتاب اینو میگه هر چیزی توی ذهنمون مرور میکنیم و باعث میشه بر اساس اون رفتار کنیم اشتباهه

دیگه نمیذارم ذهنم بهم دستور بده وقتی توی ذهنمو اتفاقات رو مرور نمیکنم ناخوداگاه هم با خودم در صلح هستم هم با بقیه

نذار فکرای ذهنت جای عقلتو بگیره

و اینکه خودتو خواسته هاتو نادیده نگیر و به روش منطقی و مودبانه برای خواسته هات مبارزه کن

نه اینکه بیای دعوا و درگیری و پافشاری کنی برای چیزای خاص نه چیزی که برات مهم هست اونو انجام بده دنبال تائید دیگران نباش مقایسه نکن و خودتو دوست داشته باش

وقتی ناراحت شدی خودت خودتو بقل کن خودت خودتو ناز کن و دلداری بده و انتظارت ازدیگران رو به صفر برسون بپذیر اتفاقات گذشته ات رو و دنبال مقصر نباش

هر موردی که برات پیش اومد صبر رو سرلوحه خودت قرار بده و امیدوار به رضای خدا باش و تقدیرت رو بپذیر و البته دست از تلاش هم بر ندار

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس