2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 6029 بازدید | 370 پست

به نظر من چون عقد هستی و هنوز رابطه نداشتی جدا شو اینجوری راحت میتونی جدا شی و بعدش هدفت فقططططط درس خوندن باشه حتی اگه وسط جهنمم باشی بگو باید خوب درس بخونی تا یه رشته خوب قبول بشی و بری دانشگاه از فکر خاستگارهای دیگه هم بیرون بیا همه مردها مثل هم هستن تو باید اول خودتو بسازی و یک زن مستقل بشی 

دیگه به اینم فکر نکن که تو بچگی چه اتفاقایی برات افتاده و اسم تروما را برای خودت بزرگ نکن بگو من باید یه آدم قوی بشم خیلی ها تو زندگی مشکلات بزرگی داشتن و همه چی باعث شده یه آدم قوی بشن 

از رو حرف هایی که زدی شوهرت آدم بدی نیست ولی همه مردها مشکلاتی دارن البته خانوادش خوب نیستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من چون عقد هستی و هنوز رابطه نداشتی جدا شو اینجوری راحت میتونی جدا شی و بعدش هدفت فقططططط درس ...

من اصلا به خواستگار ها فکر نمیکنم گفتم که بدونید رو دست پدر مادرم نممیونم چون خانواده ما سنتی هست می‌دونم آخر سر مجبور میشم ازدواج کنم اگر طلاق بگیرم 

وگرنه خودم میلی به ارتباط با مرد ها ندارم 

مرسی عزیزم از نظر خوب و منطقی که دادی 

بله همسرم واقعا آدم بدی نیست 

خانوادش که واقعا ... چی بگم دلم گرفته ازشون 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

ممنون عزیزم همچنین شماان شالله خیلی زودتر از من مشکلاتت حل بشه و قبل از عروسی احساس رضایت داشته باشی

قربون قلب مهربانت برم بهترین دعایی هست که میتونی بکنی برام انشالله اون حس رضایت کاذب نباشه 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

داری انگار مشکلات منو میگی بااین تفاوت ک من به چندسال زندگی مشترک فهمیدم دوران عقد فقط سکوت و خنده بود خودمو میگم... چقدر تیکه و طعنه شنیدم میگفتم حتما منظوری نداشت توخونه ماازاین حرفا نبود..بعدها فهمیدم همش با منظوروبده....شوهرم دهن بین زن ستیز هست محبت کردن صفر حمایت هم صفر  خانوادش مدام درحال غیبت و خاله زنک بازی از باباش ک نگم هیچوقت ماهم بهمون کمک مالی نشد فک کن صاحب خونه مارو انداخت بیرون وقتی همسرم برشکست شد پول نداشتیم بعد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پدرشوهردوتا خونه داشت سومی هم داشت می‌ساخت و از پسرها انتظار داشت کمکش‌بدن  خونه بسازه.... هیییی چقدر عذاب کشیدم کاش ادامه نمی‌دادم الان طوری شده ک ازش چندشم‌میشه بغلم کنه وای رابطه انگار برام شده تجاوز چقدرسخته حالم بده الان گریم گرفت کاش زودتر می‌فهمیدم هرچند جرات طلاق نداشتم چقدر دنیا بامن بد تا کرد😭😭😭

داری انگار مشکلات منو میگی بااین تفاوت ک من به چندسال زندگی مشترک فهمیدم دوران عقد فقط سکوت و خنده ب ...

بگردم برای دلت ... خیلی اذیت شدی پس 🥲💔حالتو میفهمم تا حدودی 

مطمینم خدا کلی روز خوب درحواب این صبوری هات برات کنار کذاشته

نمیدونم ... آخه اگر شبیه پدرش بود که اصلا جنم نداشت ؛ ولی حسابی داره کار می‌کنه ؛ اوایل اگر شب رو نا ...

عزیزم نمیدونم حرفام درسته یا نه احساس میکنم یه کوچولو پر توقعی و خودتو بدون هیچدعیبی میبینی و همسرت همه عیبای دنیا رو داره 

ببین همیشه قهر و گریه کردن و ناز کردن این سه تارو اگر زیاد استفاده کنی واسه مرد بیمزه میشه فک کنم شما زیاد ناز کردبی و شوهرتو بی حس کردی نسبت ب خودت 

این چیزای ک میگی واسه خیلیا نیس همین قربون صدقه رفتن عادی خیلییییی مردا انجام نمیدن بعد شما دنبال زیر بغل ماری میگی واسه احساس خودش قربون صدقه من میره!!!!

بله همه ادم ها تاکید میکنم همه ادم ها برای رفع نیاز های خودشون ب دیگران توجه میکنن محبت مادر ب فرزندشم هم بخاطر اینکه حس خوب ب مادر میده اینکار 

شما منو بردی ب ۱۵ سال پیش خودم من عقد بودم و سنتی ازدواج کردم ولی با این تفاوت ک شوهر من سرد بود اصلا قربون صدقه اینا نداشت بعد منم خ خاستگار داشتم میخواسم جدا بشم ولی با گذشت این همه سال دیدم چقدر منم اشتباه داشتم و نمیدیدم و شوهرم الان خ تغییر کرده 

عزیزم نمیدونم حرفام درسته یا نه احساس میکنم یه کوچولو پر توقعی و خودتو بدون هیچدعیبی میبینی و همسرت ...

خودتون خواب خودتو رو دادید عزیزم 

هرکسی به اندازه کمبود ها و نیازهاش از طرف مقابل انتظار داره 

من محبت کلامی برام تاثیر نداره دار ها ولی عمله که نشون میده ثابت می‌کنه برام .

گلم من در جواب کاربرهای عیب های خودم رو هم توضیح دادم گفتم اشتباهاتی هم داشتم ... هیچکس بی‌عیب نیست 

قطعا تقصیر هارو گردنش ننداختم چون این نابلدی بخاطر تربیت اشتباهش هست حتی تقصیر خودش نیست .

اشتباه متوجه شدید 

نمیدونم چی ته دلم باعث میشه وقتی کسی ازش بد میگه ازش دفاع کنم نمیتونم بگم دوست داشتن چون اگر هنوز دو ...

ای جان دلم

خیلی روح و روانت خسته است...

الان نمی‌خواد هیچ کاری بکنی. هیییییچ اقدامی نکن.

اول از هر چیزی ذهنت رو آروم کن. برو پیش روانپزشک روح خسته‌ات رو آروم کن با دارو. 

کم کم آروم شدی، خواه ناخواه ذهنت باز میشه می‌تونی تصمیم درست بگیری.

در تعجبم از این همه خانوووووم که اینقدر راحت اظهار نظر می‌کنن....

و زندگی یک نفر رو راحت به آتیش می‌کشن. 

ای جان دلمخیلی روح و روانت خسته است...الان نمی‌خواد هیچ کاری بکنی. هیییییچ اقدامی نکن.اول از هر چیزی ...

آره خیلی خستم 🥺🥲الان که اینو گفت خدا شاهد اشک از گوشه چشمم زد بیرون ...

کاری نمیتونم هم بکنم کل شب تا این موضع صبح بیدارم تو نی نی سایت

روزا هم از حال بد فقط دراز کشیدم فکر میکنم 

یک ماهه اینطوری هستم کی آروم میشه ؟ نکنه افسردگی گرفتم ؟

اره بعضیا خیلی بی لحمانه نظر دادن هرچند بخشیدم چون اونا هم آسیب های داشتن که باعث عقده شده

بگردم برای دلت ... خیلی اذیت شدی پس 🥲💔حالتو میفهمم تا حدودی مطمینم خدا کلی روز خوب درحواب این صبور ...

فداتدشم خیلی احساس تنهایی میکنم بدهمسرم ک  میگم میگ منم دقیقا همین حسو دارم میگم چ رفتار اشتباهی داشتم بگو اصلاح کنم چیزی نمیگه ولی او چن اگر بورسه ورااحساس تنهایی میکنم براش ی قطار می‌چینم

فداتدشم خیلی احساس تنهایی میکنم بدهمسرم ک میگم میگ منم دقیقا همین حسو دارم میگم چ رفتار اشتباهی داش ...

هردو این حس رو دارید؟ 

پس هردو خسته آید ؛ درستش کن نذار خراب بشه ...

من تو این دوسال خیلییییییییییییی دودیم ها خیلیییییی 

اینجا الان یکی مسخره کرد گفت کلا دوسال عقد بوده مثل اینایی که ده ساله زیر یه سقف هستن هی میگه کنار شوهرم بودم 

ولی همینا اگر فشاری که این دوسال روی من بود تو چندسال روی اونا بود پوست شوهر رو می‌کنن تبدیل میشدن به یه روانی....

حتی مادر خودم تلاش هام رو میدید می‌گفت بچه بسه خودتو نابود کردید یکم به خودت بسوزه دلت 

هردو این حس رو دارید؟ پس هردو خسته آید ؛ درستش کن نذار خراب بشه ...من تو این دوسال خیلییییییییییییی ...

اخه دلیلش نمیگ ک تازه حتی زحمت نداد ازم  بپرسه چرا حس تنهایی داری تا براش بگم حداقل سبک بشم حرفا تو دلم مونده واااای از پدر مادر خاله زنک پرتوقع ک نگم هنوزم ک هنوزه سرشون تو زندگی پسراشه حتی برا خرید تلوزیونمم نظر میدم وای ک من چقدر مظلوم و ساده ام نگم برات بخوام بگم حرف خیلی زیاده چقدر بخاطر همین باباش مامانش دعوامون شده خودش نمیگه ها من از رفتارش میفهمم پرش کردن😭😭 دگ بهش میگم من ب جز تو کسی ندارم آنقدر دل منو خون نکن بلکم ب خودش بیاد

اخه دلیلش نمیگ ک تازه حتی زحمت نداد ازم بپرسه چرا حس تنهایی داری تا براش بگم حداقل سبک بشم حرفا تو ...

وقتی میبینی اینقدر خسته هست از خانوادش گله نکن بالاخره تو اون خانواده بزرگ شده وقتی از خانوادش گله می‌کنی انگار داری بخش از وجودش رو به درد نخور مینامی این برای یه مرد هرچند حق ولی سخته ...

احساس میکنم از نظر روحی خسته هستید 

آروم آروم شروع کنید ترمیم کنید مثل روز اول بشین برعکس برگردید به عقب قدم به قدم نه یهویی