2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 5593 بازدید | 351 پست
چرا یهو اینطوری شدم بنظرتون ؟آدمی که خیلی دوسش داشتم الان ازش چندشم میشه حتی میبینمش تپش قلب دارم عص ...

چون اخلاقای متفاوت دیدی ازش به یه حال نبوده برات 

مردی که سرده 

خانمش عادت میکنه 

ولی سرد و گرم کردن حال آدم و بد میکنه 

بعدم همیشه مشکلات مالی خیلی اختلاف ازش در میاد

حس میکنم فکرت خسته اس

چون اخلاقای متفاوت دیدی ازش به یه حال نبوده برات مردی که سرده خانمش عادت میکنه ولی سرد و گرم کردن حا ...

فکرم خستست 

روحم خستتت 

از طرفی این آخریا خانوادش خیلی کوچیکم کردن حس بی لیاقتی میدن بهم بعد به بقیه دخترا نکته میکنم که چقدر ذات ناپاکی دارن ولی مادرشوهر و خانواده شوهر چقدر دوسش دارن و احترام میذارن 

از طرفی مشکلات مالی خیلی آزارم داد 

از طرفی شوهرم دیگه عوض شده حس تنهایی داره میکشتم 

از طرفی درس نمیتونم بخونم حس به درد نخور بودن داغونم کرده 

از طرفی فکرم مدام درگیره 

احساس میکنم مردم

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکرم خستست روحم خستتت از طرفی این آخریا خانوادش خیلی کوچیکم کردن حس بی لیاقتی میدن بهم بعد به بقیه د ...

کاملا درکت میکنم جایی که حات نیست و رها کن 

اگر جایگاه خاصی پیشش داشته باشی یه اقدامی میکنه که دلت گرم بشه

کاملا درکت میکنم جایی که حات نیست و رها کن اگر جایگاه خاصی پیشش داشته باشی یه اقدامی میکنه که دلت گر ...

حرف آخرت متوجه نشدم 

یعنی به قصد طلاق برم ولی نگیرم که خودشو ثابت کنه؟

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

نه میگم اگر خیلی دوستت داشته باشه راهشو پیدا میکنه دلتو گرم میکنه

چطوری ؟ وقتی طلاق بگیرم دیگه چی از دستش میاد

نه وقتی اقدام کنی دوست داری بتونه خودشو عوض کنه باهاش ادامه بدی

نمیدونم چی ته دلم باعث میشه وقتی کسی ازش بد میگه ازش دفاع کنم 

نمیتونم بگم دوست داشتن چون اگر هنوز دوسش داشتم با دیدنش اینقدر حال روحی و جسمیم بد نمیشد 

عزیزم جداشو اینو کسی بهت میگه ک تمام تروماهای تورو داره و من الان با یه مرد با اخلاق فوق العاده عالی ولی فوق العاده بی عرضه زندگی میکنم.. تو دوران صیغه خواستم جداشم نذاشتن... خودتو زندگیتو تباه نکن... جداشو درس بخون کنکور قبول شو و برو سراغ آرزوهات 

نمیدونم چی ته دلم باعث میشه وقتی کسی ازش بد میگه ازش دفاع کنم نمیتونم بگم دوست داشتن چون اگر هنوز دو ...

شما خودتم حالت بلا تکلیفی داری میترسی 

بشین باهاش حرف بزن 

شاید این حس و اونم داشته باشه 

و حرفایی بشنویی که حالت عوض بشه یا بمونی یا بری 

شما خودتم حالت بلا تکلیفی داری میترسی بشین باهاش حرف بزن شاید این حس و اونم داشته باشه و حرفایی بشنو ...

با اون که حرف میزنم فقط از گذشتش میگه که چقدر بدبختی کشیده تا سر پا بمونه 

تهشم میگه نگار من میمیرم برات خنده هاتو میبینم زنده میشم وقتی حالت بده با عالم و آدم لج میکنم از خودم بدم میاد 

حرفاشون حفظم 

عزیزم جداشو اینو کسی بهت میگه ک تمام تروماهای تورو داره و من الان با یه مرد با اخلاق فوق العاده عالی ...

شوهرتون چیکار می‌کنه که میگید بی عرضه هست عزیزم مثال میزنی؟

با اون که حرف میزنم فقط از گذشتش میگه که چقدر بدبختی کشیده تا سر پا بمونه تهشم میگه نگار من میمیرم ب ...

تو چند راهی سختیه 

ولی حس میکنم توان ایستادن نداری 

یه مدت دور باش ازش فکراتو بکن شاید نظرت عوض شد 

تو چند راهی سختیه ولی حس میکنم توان ایستادن نداری یه مدت دور باش ازش فکراتو بکن شاید نظرت عوض شد

چطوری یعنی نبینمش؟

بلاکش کنم کلا چندروز؟

یا یکم پیام نده زنگ نزنه؟

2810