2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 4967 بازدید | 309 پست
میدونی حس کرده تو ماندگاری زودتر اقدام کن طلاق تو نامزدی سخت نیستاینطور هم خانوادش هم خودش بیدار میش ...

اره چندروز پیش بهش گفتم وقتی باهات خوبم کلا ول می‌کنی ولی وقتی قهر کنم دنیا رو بهم میریزی

گفت آخه دغدغه مالی زیاد دارم وقتی میبینم حالت خوبه و رابطمون خوبه میگم برم سراغ کارهام

دیگه بعد طلاق بیدار بشن به درد نمیخوره هعی 

به این فکر میکنم چقدر خوب بودم و باهام بد تا شد از طرف خانوادش دلم میگیره

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

دارم مینونم منم سختی زبادکشیدم ازسمت مادرم

خیلی هاشو ننوشتم چون فکر کردن بهشون باعث میشه تا صبح گریه کنم حتی چندروز حالم بد باشه 

کلی نوشتم یه چیزایی دستتون بیاد 

من که کلا بچگیم تباه شد

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی هاشو ننوشتم چون فکر کردن بهشون باعث میشه تا صبح گریه کنم حتی چندروز حالم بد باشه کلی نوشتم یه چ ...

میدونم عزیزم منم مث تو فقط یکاری کن راهتو به سوی خدا پیداکن ازکجا امده ام امدنم بهر چه بود به کجامیروم؟؟؟ 

نتونستم همه ی حرفهایی که بقیه بهت زدن بخونم.اونهایی که میگن همسرت فقط محبت نمی کنه اشکال نداره انگارمتوجه نیستن مشکل فقط این نیس،مشکل خانواده همسرهم هس.فقط کسی که این درد رو کشیده میتونه درکت کنه بشین باخودت کناربیا یابایداینقدرصبورباشی که فقط به شوهرت وخانواده اش فکرکنی وبسازی وامیدداشته باشی شایدبعدها مثه مادرت زندگیت خوب شد،یا  بامشورت کردن بااونهایی که اطرافت هستن یه فکرجدی کن. دخترهایی که فهمیده هستن بایدهمیشه جوری ازدواج کنند که اون مردچندپله ازهمه نظربالاترخودش باشن اگه نباشن زندگی سخت میشه.یه نکته دیگه فکرنکن هرکی پولدارع موقعیت خوب داره مثه اون پسره که گفتی خیلی ایده ال هس چون تا ازدواج نکنی نمیشه بغعمی کی خوب هس کی بد.باید خیلی صبورباشی وقوی که بعدا باای مشکلات خدایی نکرده به سرت نزنه خیانت کنی.چون بیشترخیانت زن ها از کمبودمحبت هس نه چیز دیگه ای

خیلی هاشو ننوشتم چون فکر کردن بهشون باعث میشه تا صبح گریه کنم حتی چندروز حالم بد باشه کلی نوشتم یه چ ...

چندین سال دنبال دانشگاهها بودی یه یکسال درس خودشناسی بخون بعدخداشناسی

میدونم عزیزم منم مث تو فقط یکاری کن راهتو به سوی خدا پیداکن ازکجا امده ام امدنم بهر چه بود به کجامیر ...

از خدا یه مدته دور شدم 

جرات ندارم بگم قهر کردم باهاش ولی دلخورم ازش ... من خیلییییییی اذیت شدم تو بچگی کاش حداقل یکی کنارم می‌بود که خستگی از تنم در کنه نه اینکه خسته ترم کنه 

انکار اینکه کسی واقعا عاشقم باشه دوسم داشته باشه براش مهم باشه برای من تا آخر عمر یه حسرته

نتونستم همه ی حرفهایی که بقیه بهت زدن بخونم.اونهایی که میگن همسرت فقط محبت نمی کنه اشکال نداره انگار ...

درمورد حمله آخرت ؛ من حتی از بی محبتی بمیرم هم خیانت نمیکنم حتی دلم نمیلغزه براش ... 

دانم این مدلی نیست اصلا 

ولی درکل خیلی داغونم 

مغزم قفله

درمورد حمله آخرت ؛ من حتی از بی محبتی بمیرم هم خیانت نمیکنم حتی دلم نمیلغزه براش ... دانم این مدلی ن ...

هیچوقت اینقدرمطمئن حرف نزن.به خداتوکل کن عزیزم خدا،خدا.خدا.ازته دل ازخدا بخاه کمکت کنه یه راهی جلوت بزاره 

اره چندروز پیش بهش گفتم وقتی باهات خوبم کلا ول می‌کنی ولی وقتی قهر کنم دنیا رو بهم میریزیگفت آخه دغد ...

عزیزم از این شخصیت وابسته بیرون بیا 

ما خودمون فقط باید خال خودمون و خوب کنیم 

به این فکر کن بچه داشتی و کلی مشکلات 

چکار میکردی مجبور بودی طلاق بگیری جواب و سوال بچه تم بدی الان تنهایی جدا بشی بعد یک ماه انگار نبوده 

میری سراغ درس و زندگیت 

پسری که خانواده خوبی نداره بدرد نمیخوره پیرت میکنه 

نذار با بچه و زندگی برگردی 

لازم دلت باهاش بود سازش میکردی 

ولی نخواهیش روز به روز بیشتر نمی‌خواهی

بازم فکراتو بکن نزار دیر بشه

من باشم طلاق نمیگیرم نمیدونم حس میکنم شوهرت آدم‌خوبیە و قلق دارە

قلقلش اینه یکی مثل تابلو راهنما باید تا آخر عمر کنارش بدوعه 

من یه زنم نیاز دارم گاهی بدون اینکه بخوام برام گل بخره 

بدون اینکه بگم احترام بذاره 

بدون اینکه بگم هوامو داشته باشه

بدون اینکه بخوام نداره با حال بد بخوابم 

نیاز دارم از من دفاع کنه 

نیاز دارم بفهمم همه الویتش منم 

ههی

هیچوقت اینقدرمطمئن حرف نزن.به خداتوکل کن عزیزم خدا،خدا.خدا.ازته دل ازخدا بخاه کمکت کنه یه راهی جلوت ...

می‌دونم نباید مطمین حرف زد ولی ذات خودم رو هم میشناسم ؛ مثلا من عاشق اندام ورزشی و مردونه هستم نامزدم ورزشکار نیست برای اینکه نسبت بهش سرد نشم هیچوقت تو خیابون نگاه به آقایون ورزشکار نمیکنم پیج های ورزشی رو لخت باشن دنبال نمیکنم که راه مقایسه تو ذهنم باز نشه 

عزیزم از این شخصیت وابسته بیرون بیا ما خودمون فقط باید خال خودمون و خوب کنیم به این فکر کن بچه داشتی ...

چرا یهو اینطوری شدم بنظرتون ؟

آدمی که خیلی دوسش داشتم الان ازش چندشم میشه 

حتی میبینمش تپش قلب دارم عصبیم بی حوصلم 

قلقلش اینه یکی مثل تابلو راهنما باید تا آخر عمر کنارش بدوعه من یه زنم نیاز دارم گاهی بدون اینکه بخوا ...

اینا رو مستقیما بهش گفتی ؟؟

خیلی خوب درگت میکنم

پارتنر منم چندتا از این ویژگیها رو دارە و با این حالت قبولش کردم

تازە من قبلا با یکی بودم سنگ تموم میذاشت برام و وقتی مقایسەشون میکردم میدیدم اون یکی چقدر پرفکت بود ،با اینحال از انتخابش پشیمون نیستم

توام خوب فکراتو بکن ببین باخودت‌چندچندی؟میتونی این آدم با این ویژگیهارو تآخر عمرت تحمل کنی یا نە

اگە میتونی کە بسم اللە.نمیتونی هم یواش یواش رو خودت کار کن کە بعد جداشدن زیاد آسیب نبینی

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
2810