2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 5186 بازدید | 323 پست
چقدر مهربونی... خدا زیاد کنه خانم های مثل شما رو 🪽❤️چشم مرسی از قلب خوبت :) منم برات صلوات فرستادم

عزیزم شما با چشم دلت نگاه میکنی و چون قلبت مهربون و صافه هم رو مثل خودت میدونی خیلی خیلی ازت ممنونم❤️❤️❤️❤️❤️

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

سرتونو درد نیارم تبدیل شده بودم به مرد رابطه مدام دنبال آموزش هم برای خودم هم اینکه چطوری غیر مستقیم ...

چقد حس میکنم اگ با این پسره بمونم میشم مث تو

با این تفاوت ک دوستیم ما

حالم بد شد

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد حس میکنم اگ با این پسره بمونم میشم مث توبا این تفاوت ک دوستیم ماحالم بد شد

خیلی حواستو جمع کن موقع انتخاب ... خواستی از من سوال بپرس راهنمایی میکنم 

الان درست حرف نمی‌زنم چون حالم خوب نیست اینطپریمو نگاه نکن 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

خیلی حواستو جمع کن موقع انتخاب ... خواستی از من سوال بپرس راهنمایی میکنم الان درست حرف نمی‌زنم چون ح ...

دورت بگردم 

اشکمو در اوردی اخه 

خدا ب دلت نگاه کنه واقعا ناراحت شدم عزیزم

توان جدایی ازش داری تروخدا جدا شو من عرصشو ندارم من احمق کل زندگیم رو گذاشتم واسش  همش توهین و تحقیر و فحش میده بهم

ببین اگ خانوادت اجازه میدن بری شهر دیگ درس بخونی اینو ولش‌ کن فقط برووو 

بعد دو تا بچه دیگهرو هم بدیخت میکنی 

دورت بگردم اشکمو در اوردی اخه خدا ب دلت نگاه کنه واقعا ناراحت شدم عزیزم توان جدایی ازش داری تروخدا ج ...

همسر من خداروشکر توهین نمیکنه ژبونش خیلی نرمه 

اره الان که متاهل شدم اجازه شهرستان میدن حتی بعد طلاق قبلا اجازه سر کوچه هم نمیدادن .

ولی خب من چطوری درس بخونم الان ؟

افسرده شدم واقعا حتی انگیزه نفس کشیدن ندارم 

من ورزشکار بودم الان زورم میاد  تکون بخورم 

درس خون بودم الان دو ساعت نمیتونم بخونم 

حس راه رفتن و نفس کشیدن هم ندارم نمیدونم چیکار کنم برگردم به فضای کنکور 

عزیزم اشتباه نکن تو هنوز عقد نکردی ؛ ازت خواهش میکنم بیشتر فکر کن عرضه ندارم اینا همش تلقیقنه 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

تا تکلیفت با اخلاقش روشن نشده فکر عروسی نباش ولی فکر نمی‌کنم زندگی خوبی باهاش داشته باشی چون دلت باه ...

اره دلم دیگه باهاش نیست 

قبلا وقتی میدیدمش بال درمیاوردم 

الان از دیدن راه رفتنش جزییات صورتش حرف زدنش 

لمس کردنش چندشم میشه 😞

همسر من خداروشکر توهین نمیکنه ژبونش خیلی نرمه اره الان که متاهل شدم اجازه شهرستان میدن حتی بعد طلاق ...

اخه دوهزاربار ازش جداشدم باز خودم برگشتم سمتش

ببین دوساله باهاش دوستم 

هنوز برام ی شاخه گل نخریده 

خر شدم ب خاسته هاش تن دادم ولی زندگیم تباه شده

خیلی بدبخت بیچارس

اوایل خوب بود مهربون بود الان همش پرخاش میکنه اصلا نمیشناسمش دیگه ..همش ولم میکنه میره من التماسشو میکنم

...

..ببین درسم نیاز نیس بخونی بالخره ی دانشگا ازادی چیزی برو

خیلی حال وهوات عوض میشه

حرفی هم از جدایی زدی بهش

مستقیم نه ولی چند وقته دارم اینا رو میگم 

این رابطه دیگه به درد نمیخوره 

بریدم از زندگیمون 

حالم از این وضع بهم میخوره 

زندگیمون از دست رفته هیچی نمونده 

از این جور حرفا 

قبلا اگر فقط می‌شنید ازش ناراحتم پلاس بود جلوی در خونمون چون به رک غیرتش بر میخورد 

الان اینارو می‌شنوه خیلی ریلکس میگه امروز وقت ندارم فردا باهات صحبت میکنم هعی

اره دلم دیگه باهاش نیست قبلا وقتی میدیدمش بال درمیاوردم الان از دیدن راه رفتنش جزییات صورتش حرف زدنش ...

دوتاتون چند سالتونه 

منم از یک خانوادم متشخص هستم

و مدرک عالیه دارم و همه چی تموم

متاسفانه  دوستپسرم منو مث دخترای پولی میبینه

اخه دوهزاربار ازش جداشدم باز خودم برگشتم سمتشببین دوساله باهاش دوستم هنوز برام ی شاخه گل نخریده خر ش ...

دانشجو بودم انصراف دادم من باید به هدفم برسم باید برسم تو رشته دیگه دووم نمیارم اصلا جای من تو این رشته هست .

عزیزم برو تراوین با کمک اون جدا شو بخدا آدم فقط یبار زندگی می‌کنه من اگر از مجردی ترس نداشتم چندماه پیش جدا شده بودم 

به خودت میای میبینی دخترهای دیگه با اخلاق مزخرف و ذات خراب چقدر ارزش دارن چقدر هدیه توجه اهمیت 

ولی به تو بچشم وسیله نگاه شد به چشم پله به چشم ربات

دوتاتون چند سالتونه منم از یک خانوادم متشخص هستمو مدرک عالیه دارم و همه چی تموم متاسفانه دوستپسرم م ...

همسرم ۲۸ خودم ۲۲

مستقیم نه ولی چند وقته دارم اینا رو میگم این رابطه دیگه به درد نمیخوره بریدم از زندگیمون حالم از این ...

میدونی حس کرده تو ماندگاری 

زودتر اقدام کن طلاق تو نامزدی سخت نیست

اینطور هم خانوادش هم خودش بیدار میشن از خواب

2810