2777
2789
حآلا دوست من ۳۷ سالگی ازدواج کردچهل سالگی استخدام شدهگفته ۴۳ یا ۴۴ برای بچه اقدام می کنهخیلی هم عال ...

بعید میدونم بشه

سن طلایی باروری رو از دست داده

یه زنی که قبلا زایمان داشته باشه احتمال اینکه بعد ۴۰ سالگی باردار بشه بیشتره تا اینکه بخواد اولین بچه رو بیاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کاربر حق گو هربار برعکس اسمش عمل میکنه چرا انگار قصدی بقیه رو تحریک میکنه ی تاپیک دیگم همینجوری بهم زد

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
چون به شدت نگرانم و مظطربم برای ایندم اگه امسال ازدواج کنم نهایت سی سالگی بتونم بچه بیارم فکر میکنم ...

من 36 هستم مجرد. دوستامم هستن. چندتا دوستام و دخترای فامیل  همسن من تازه امسال بچه دار شدن . برو دنبال خوشی و زندگیت با افکار مسخره وقتتو حروم نکن

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
حآلا دوست من ۳۷ سالگی ازدواج کردچهل سالگی استخدام شدهگفته ۴۳ یا ۴۴ برای بچه اقدام می کنهخیلی هم عال ...

اینا که ۵۰ ساله رو پیر میدونن همونان که تو ۱۵ سالگی قیافه هاشون شبیه ۳۰ ساله هاست

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
یا خدا🤣🤣چقدر اینجا اطلاعات عمومی بالا میره

این دیگه مال عهد ناصری نیست 😁. ژنتیکشون اینجوری هست. دیدم از نزدیکان 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
به خدا که دهه پنجام اینجوری نیوده مادر شوهر من ۷۰سالشه دوس داشته اول درس بخونه بعد ازدواج کنه معلم ب ...

چه باکلاس ،به مادرشوهرت بگو بیاد تو سایت یه کلاس برای اینا برگزار کنه خیلی برای جامعه خطرناکه😆

2810