2777
2789
عنوان

ازدواج متاهلا لطفاً نظرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 72 پست
عزیزم خیلی بچه ای واقعا زوده ازدواج برات تو از اول رابطه داری به طرف باج میدی اون‌ واست کادو نگرفته ...

کادو اوایل می‌گرفت وقتی درسم سبک تر بود در حد پنج شیش تومن تا الان انقدم نگو بچه ای آدما بخان اشتباه کنن به سن نیس سی سالشم اشتباه میکنم سن درسته خیلی چیزا رو یاد میده اما اگه پدر من تو رو بزرگ کرده بود میدونستی وقتی مجبورت میکنه تو هجده سالگی دو سه زبان یاد بگیری و کنارش تو تجارت همراهیش کنی  چند ماه تو کشور غریب تنهایی کار کنی خونواده من خداروشکر تا الان خیلی چیزا یادم دادن که به خودم نگم بچه 

کادو اوایل می‌گرفت وقتی درسم سبک تر بود در حد پنج شیش تومن تا الان انقدم نگو بچه ای آدما بخان اشتباه ...

تجارت و زبان یاد گرفتن با سیاست رابطه یکیه؟ هر جارو‌تحقیق کنی از لحاظ روانشناسی هنوز به ثبات فکری نرسیدی و اوج هورمون و هیجانی دوس نداری هم قبول نکن 

کل کامنتا هم با من هم نظر بودن که کارت درست نبوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز ۲۱سالم یه ماه دیگ چرا انقد قضاوت میکنی پدر من موقعیتش دوبرابره پدر اونه تازه بخام بگم پزشکی بود ...

سن تقویمی اصن ملاک نیست مهم سن بلوغ و درک درست از رابطس.... اگه راهنمایی میخوای مطمنم این کیس در آینده مشکل اساسی برات ایحاد میکنه و ممکنه حسرت روزهای قبل رو بخوری گرچه وابستگی و احساساتت الان ممکنه مانع بزرگی برای تصمیم منطقی و عقلایبت باشه..

صلاح کار خویش خس روان دانند

موفق باش بانو

عزیزم چه قضاوتی ! وقتی با این همه مسئله که منطقی نیس شما هنوز راست و غلط رو نمیدونی دیگه نمیدونم چی ...

خب شما جای من نیستی و تو زندگی من نیستین درسته که راهنمایی خواستم ولی اینکه همه چیو اینجا بتونم به وضوح توضیح بدم شدنی نیس تو چند جمله درسته اشتباه کردم از همون اول قرض دادم ولی فکر میکردم ادامه نداشته باشه چون برام پیش نیومده بود کسی قرض بخاد بعدا پس نده بازم یخاداونموقع فک‌کردم لابد مشکلی پیش اومده و دوباره میده قرضشو

سن تقویمی اصن ملاک نیست مهم سن بلوغ و درک درست از رابطس.... اگه راهنمایی میخوای مطمنم این کیس در آین ...

دقیقا حرفم همینه سن تقویمی ملاک نیس ولی شما اینجا میاین میگین بچه ای که این حرف درستی نیس یکی همون سی سالکیشم ازدواج میکنم چند ماه بعد طلاق میگیره سن ملاک درستی نیس و بهتر بود از اول سنمو نمیگفتم 

خب شما جای من نیستی و تو زندگی من نیستین درسته که راهنمایی خواستم ولی اینکه همه چیو اینجا بتونم به و ...

خب همه اینا هشداره دیگه حتی پولتم پس نداده خیلی پسر بی بخاره به خانواده ات بگو‌جریانو

تجارت و زبان یاد گرفتن با سیاست رابطه یکیه؟ هر جارو‌تحقیق کنی از لحاظ روانشناسی هنوز به ثبات فکری نر ...

سیاست رابطه که شما میگی لابد تجربه میخاد من اشتباهم میپذیرم اینکه شما میگین خام هستمم قبول چون به هرکسی اجازه ندادم وارد رابطه بشم تجربه بشن واسم و اینکه اوقند مسئله پول تو خونواده من دغدغه نبوده که چند باری که خاست مشکل ایراد بودنشو تشخیص ندادم فک میکردم پس میده و اینکه آدما نیاز نیس وارد چند رابطه بشم سنشون بره بالا بلکه تجربه کسب کنند اینو بهتره بدونین

سیاست رابطه که شما میگی لابد تجربه میخاد من اشتباهم میپذیرم اینکه شما میگین خام هستمم قبول چون به هر ...

چون خیلی از کسایی که جسارت نباشه دیدم همین بودن اونقد که از پونزه سالکی وارد رابطه شدن که سیاست عجیبی دارن 

درسته من باید مطالعه کنم روانشناسی اینا رو ولی راهی جز اینو نمیپسندم

خب همه اینا هشداره دیگه حتی پولتم پس نداده خیلی پسر بی بخاره به خانواده ات بگو‌جریانو

حتما این مورد میگم چون هرچه قدر که بگذره کار من سخت تر میشه برای جواب منفی ممنونم از راهنماییاتون

سیاست رابطه که شما میگی لابد تجربه میخاد من اشتباهم میپذیرم اینکه شما میگین خام هستمم قبول چون به هر ...

تجربه و سیاست فقط با رل زدن متعدد که به دست نمیاد میتونی به حرفای بقیه گوش کنی در مورد رابطه شون‌ حرفای دوستات ، تاپیکای اینجام کمک کننده است واقعا آگاه میکنه ادمو به هر حال تو جامعه ما بعضی چیزا مرسومه ،دخترام که تو‌جمع هاشون همیشه راجع به دوس‌ پسراشون‌ حرف میزنن از اونجام میتونی کسب اطلاعات کنی 😂

تجربه و سیاست فقط با رل زدن متعدد که به دست نمیاد میتونی به حرفای بقیه گوش کنی در مورد رابطه شون‌ حر ...

اگه به نسل و امثالی که دارم میبینم میگن سیاست هیچ وقت هم نمی‌خوام یاد بگیرم خودمو هم بی سیاست نمی‌دونم فقط آدمای پورو رو کم دیده بودم که خود همین آدمی که گیر من اومد لابد اینطور بودن

تجربه و سیاست فقط با رل زدن متعدد که به دست نمیاد میتونی به حرفای بقیه گوش کنی در مورد رابطه شون‌ حر ...

دو حالت داره یا پورو ان یا عزت نفس پایین دارن که هردو مورد تایپ من نیس بیشتر با آدمای درست مشورت میکنم

من نگفتم سن شما کمه و قدرت درک و تمایز رابطه رو ندارید اتفاقا احساس میکنم دختر غد و لجبازی نیستید بلکه میخوای مشورت و راهنمایی بگیری نظر من این بود که پارتنر شما با توجه به اوصافی که گفتید قابلیت تکیه کردن رو نداره و احتمالا موضوع وابستکی شما الان اجازه تصمیم گیری صحیح رو نمیده... بحث سن تقویمی و رابطه رو در خصوص ایشون گفتم نه شما... بهر حال برای اینکه گمراه نشی با بهترع با متخصص مشاوره خبره قبل ازدواج ارتباط بگیری.... در ضن برای شناخت پارتنر دوستی سالم قبل ازدواح کاملا ضروریه حتی اگه چندین کیس باشه.... و این موضوع ربطی به تعدد روابط نداره.... رابطه در حد فقط دوستی و بدون تعلق خاطر.... متاسفانه چه پسرا چه دخترا از روز اول میان که بمونن و نا تهشم فکر میکنن و اسم بچشونم میذارن دریغ از اینکه حداقل شناختی از هم داشته باشن...اینم بدبختی جامعه فعلی ماست